Cookie- og Privatlivspolitik

Rock the Kasbah

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk og let grundstemning, men indeholder flere dramatiske scener, som foregår i et krigsområde, hvor hovedfigurerne oplever trusler, skyderier og eksplosioner. Da fortællingen grundlæggende er varm, og da den også forløses positivt, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
| |
Rock the Kasbah
|

Filmen 'Rock the Kasbah' handler om en falleret musikproducer. Han er endt i Kabul med sin sidste klient på en tour, for at underholde de amerikanske tropper. Det ender dog galt, og produceren ender uden en krone på lommen i Kabul.

Her finder han ved et tilfælde en ung pige, der har en fantastisk sangstemme. Hurtigt beslutter han sig for at være hendes manager, og føre hende gennem den afghanske udgave af X factor, Afghan Star.

På rollelisten ses bl.a. Bill MurrayBruce Willis og Kate Hudson.

'Rock the Kasbah' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
2.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men det føltes mere som en udgave fra 80'erne.

Det klædte virkelig Bill Murray at optræde som en moden mand i Lost in Translation - og det var faktisk sjovt at se ham som gammel og gnaven i St. Vincent.

Filmen har egentlig alle ingredinser til at blive en feel-good film - men den havner som en fjollekomedie omgivet af falmede stjerner som Bruce Willis og Kate Hudson. 2 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.