Cookie- og Privatlivspolitik

Road Trip

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.11.2000
| | |
Road Trip
|

Fire venner tager på en meget lang rejse (Road Trip) rundt i USA, for at finde et vigtigt bånd, som de fejlagtigt har fået sendt til en veninde.Denne film er hvad "American Pie" og "Vild med Mary" prøvede på at være.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men ikke nok til, at jeg synes, at den ikke er langt ude. Handlingen er set før, okay, det er så det mindste af det. Men alligevel, hvis man ville lave en god original komedie, så find på noget nyt! Humoren er simpelthen for langt ude, jeg tror faktisk, at jeg grinede en enkelt gang, men det var mest Pga. hvor dårlig jeg synes, at den var. Karakterene irriterer, handlingen irriterer mig. Og det hjælper selvfølgelig ikke, at handlingen er vanvittig forusigelig. Det er sjældent, at jeg giver en film kun 1 stjerne, men da jeg slet ikke kan se noget som helst godt i den, og alt i den irriterer mig, så fortjener den ikke mere end en enkelt stjerne herfra. Dog kan jeg sagtens forestille mig, at folk ville kunne lide den, vi alle har hver vores humoristisk sans. Så selvfølgelig er der nogle, som ville kunne lide den.

Wayne

Sjovere end normalt for denne type film.

Frank

God film

S. Rico

En vanvittig film, som man bare må overgive sig 100% til. Jeg lå flad af grin både 1., 2. og 3. gang jeg så den.

Sandra21stGDuser/761498

Jeg har ikke andet end godt at sige om denne film. Den har hele pakke, hvis man godt kan li' American Pie, så er det lige noget for dig ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.