Cookie- og Privatlivspolitik

Red Dog

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Red Dog
|

Filmen 'Red Dog' er den utrolige, sande historie om den omstrejfende, støvdækkede kelpie, som blaffer sin vej til minebyen Dampier og lige ind i hjertet på hver evig eneste af dens indbyggere.

Det er en enestående følelsesladet fortælling om eventyr, kærlighed og langvarigt venskab. Baseret på Louis de Bernières bestseller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
5.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men i virkeligheden binder den bare historien sammen, og er med til at skabe relationer mellem de mennesker den møder.

Hyggelig film, som lige så godt kunne komme fra Disney studierne.

Nikolaj

Hvis man søger efter en ægte "feel good-film", så SKAL man se Red Dog!!! Filmen er bygget op af en række forskellige fortællinger om hunden kaldet "Red". Hver fortælling er forskellig og rammer hele tiden forskellige følelser!

Filmen er for det meste sød og komisk, men temaer som: "selvmordstanker, ensomhed, savn, troskab og det at miste en man holder kær" hopper ind i fortællingen, og sørger for at der bliver et godt spænd imellem humor og alvor.

Der bliver samtidig reklameret ekstremt godt for Australien! Filmen er ærke-australsk i form af de konstante røde farver i landskabet (og hunden), samt de hårdtarbejdende stereotype aussier!

Jeg havde aldrig troet at jeg ville give en komisk familiefilm topkarakter, men Red Dog er simpelthen så god! Alle følelser kommer til udtryk, og man skal være noget kold hvis man ikke trækker på smilebåndet under denne vidunderlige film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.