Cookie- og Privatlivspolitik

Red Cow

31.10.2018
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Para Aduma
|

Tsivia Barkai Yacovs debutfilm, Red Cow (Para Aduma), er en coming-of-age-fortælling om den 17-årige moderløse pige Benny, som er opvokset alene med sin ultra-ortodokse far og præget af stærke religiøs praksisser i en bosættelse i Østjerusalem.

I takt med at Benny finder sin seksuelle identitet, indleder hun et hemmeligt, stormfuldt og passioneret forhold til pigen Yael – et forhold, som står i dyb modsætning til de grundlæggende livsværdier, som hendes far har lært hende. Bennys gradvist voksende seksuelle bevidsthed efterlader hende i et emotionelt vakuum, og under voldsomt pres fra sin far, er hun nu tvunget til at tage stilling til sit eget politiske og religiøse livssyn.

Kan Benny forene sit forbudte spirrende begær med det kollektive, patriarkalske pres? Og hvor høj en pris er hun villig til at betale for at være tro mod sig selv?

'Red Cow' er en film om forbudt kærlighed, som uden filter sætter fokus på en problematik i et miljø, der sjældent er beskrevet på det stor lærred. Tsivia Barkai Yacovs film om en ung kvindes frigørelsesproces vandt prisen som bedste debutfilm på Jerusalem Filmfestival i år og har været nomineret til flere priser ved Berlin International Filmfestival 2018.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.