Cookie- og Privatlivspolitik

Ratchet & Clank

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ratchet & Clank
|

Animationsfilmen 'Ratchet & Clank' er baseret på computerspil-serien af samme navn.

Filmen handler om de to umage individer, der slår sig sammen for at stoppe den onde Chariman Drek og derved afholde ham fra at ødelægge en planet. Sammen med et hold kaldet The Galactic Rangers forsøger Ratchet og Clank at redde galaksen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
4.4
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elias

Blev godt nok skuffet. Ikke nok med at spillet er en værre genfortælling af hele den gamle serie men filmen gør det værre end spillet. Presset alt for meget ind. Ignorere de vigtigste plot huller og undrende scener. Flad humor. Og for barnlig. Det sidste er mest ironisk da spilserien er kendt for at have nogle kontroversielle spiltotler såsom Going Commando, Size Matters, Quest for Booty, All4one/4play og A crack in time/clock blockers. Én af de væreste spilfilm nogensinde pg sikke en måde at ødelægge ratchet og clank på

Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Hvordan kan man være Ratchet & Clank fan og syntes at denne nedladende film er fair mod både fandomen og universet? Jeg ville faktisk hellere have haft en remake end et reboot, for det her er den mest rodet, dovne og latterlige måde at fortælle historien om Ratchet & Clank og om hvordan de mødtes. Spoiler! I den originale spil-trilogi tog det tre år at få Qwark til at gå fra at være den onde til den gode. I denne historie prøver de malplaceret at give ham en "redeemer" historie 1 time inde i handlingen.
Filmen er fyldt med de meste tåkrummende forsøg på humor jeg længe har set. Det unikke ved Ratchet og Clanks underlige venskab (det at de er vildt forskellig) er skrottet helt og hundrede. Fatter ikke at de har lagt så meget fokus i at gøre Ratchet pinligt nuttet.

Er sindsygt glad for at filmen floppede i biograferne for denne serie fortjener bedre! Du er enten nødt til at være barn (i alderen 3-10år) eller opfører dig som om den serie betyder noget for dig mens du indersr inde er pisseligeglad med den for at du vil kunne synes at det her makværk er godt og underholdene.

Er så frustreret og rassende på denne film at jeg næsten ikke kan skrive og hellere vil råbe "Ratchet & Clank filmen er noget lort". Selv ps4 spillet er en sløvere version af den originale etter.

ALFuser/87857

Super filmatisering fyldt med den kendte charme og humor fra spillene. Fantastisk at få mulighed for at se den i biffen og oven i købet med intro af selveste Jakob Stegelmann. Jeg kan varmt anbefale filmen (kan desværre ikke genses i biografen men kun på DVD).

Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Du skal selvfølgelug have al' ret til at have din egen mening og jeg respektere den så samdeligt også trods at jeg selv hader denne film. Men at sige at den er tro mod spillene når den tydeligvis fjerner magien og det unikke ved den, ved at være en doven reboot er langt hente - usandt i sin pureste form...

Mike

Jeg ventede 2 år på denne film. Men der var bare ingen biografer der ville tage denne film:( MEN NU!!! Skal jeg bare finde ud af hvordan jeg kommer der ind :/ MEN SKAL SE DENNE FILM NO MATTER WHAT!!!

ALFuser/87857

Sådan CinemaxX! Super god stil, Tusind tak :-D Som den eneste biografkæde vælger I at vise R&C i Fisketorvet. Billetter er naturligvis allerede købt ;-) Vi ses gæve R&C fans d. 8/8 på Fisketorvet :-D

Anders

Det er da simpelthen for ringe at denne film ikke kommer til Danmark. Hvilken grund skulle der dog være for det?

Næh

..så sparer du også yderligere 80kr. for hvad der teknisk set er en sløvere udgave af det samme produkt.

Grunden kan vel være at der ikke menes at denne film ville kunne hente et stort nok publikum hjem. Iflg. Box Office Mojo er fanbasen i Amerika ikke engang stor nok til at filmen kan tjene sit budget hjem.
Og ifølge de amerikanske anmeldelser (der ikke er specielt positive overfor filmatiseringen) lyder det altså heller ikke til at være en film der er det værd at tage i biffen for at se. Især ikke når den egentligt bare er det 9 timer lange spils 'cutscenes', der er blevet slået sammen til en spillefilm.

Hvis du er hardcore fan giver det selvfølgelig mening, men så er spørgsmålet jo: "Hvor mange danskere er lige det?". Og hvis den ikke engang tjener særligt meget det sted hvor den er aller mest populær, hvordan kan den så klarer det et sted hvor den er en hel del gange mindre populær?

Rasmususer/729649

.... Ikke nok med at man er født i en lille flække hvor der intet skete.
Nu er det sku landet der er for lille.

Hvorfor Danmark !!!!!!!!

Givos nu noget andet end Matador .......

Frederikuser/636114

Hvorfor kommer den ikke til Danmark ;_;

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter