Cookie- og Privatlivspolitik

Rachel Getting Married

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rachel Getting Married
|
Versioner: se alle
Originalversion, Film, tapas & cocktails
|

Anne Hathaway viser tænder og helt nye sider af sit store talent i sin Oscar-nominerede præstation som den alkohol-afvænnede Kym. Hun vender ved filmens start tilbage til sin glansbilledperfekte familie for at deltage i storesøsterens idyllisk iscenesatte bryllup, der hermed trues af kaos. Kym er grænseløst irriteret over søsterens overfladiske livsstil, mens resten af familien ser Kym som en selvcentreret troublemaker med ulideligt kvikke one-liners. De rå, urolige billeder komplementerer på fremragende vis handlingens på en gang intime og distancerede familieskildring. Og med vanlig sans for anvendelse af lydsiden som et aktivt fortælleelement integrerer Jonathan Demme en kulørt palet af genreblandende musik i filmen. ’Rachel Getting Married’ er skrællet for klichéer og fremstår som en dybt rørende og ægte sanset fortælling om tilgivelsens helende kraft.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

Vældig interessant og "langsomt" fængslende manuskript! Fedt at se frk. Hathaway i en ny og anderledes rolle! Filmen bliver altid dét bedre når man tror den bliver kedelig og lang, men i stedet overrasker og fastholder én!

Cherinauser/138651

Det er simpelhen en fantastisk film

Vegas

Anne Hathaway yder en fantastisk præstation som narkoman på afvænning (virkelig velfortjent at hun blev nomineret til en oscar for sin rolle) historien er også både gribende og go og alt mulig andet.. men den bliver slået en anelse ihjel af nogle alt alt alt for lange scener.. især til søsterens rehearsel-dinner hvor vi ser de første 10 taler.. og igen ved selve brylluppet hvor vi ser taler, taler, dans, dans, dans.. og så en underlige scene med en konkurrence om at fylde opvaskemaskinen hurtigt. Dette er muligvis taget med for realismens skyld, men det er bare lidt for dræbende... MEN bortset fra det, er filmen bestemt værd at se.. man ku jo evt. ta den på fast forward hvis man lejede den på dvd ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.