Cookie- og Privatlivspolitik

R.I.P.D.

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
R.I.P.D.
|

I filmen 'R.I.P.D.' arbejder Roy og Walker for Hvil I Fred-korpset, som beskytter de levende mod onde sjæle, der nægter gå frivilligt til det hinsides.

Den garvede sherif Roy Pulsifer har hele sin karriere arbejdet med at opspore sjæle, der snedigt har forklædt sig som helt almindelige mennesker.

Hans mission? At arrestere de kriminelle dødbidere, som forsøger at undslippe dommedag ved at gemme sig på jorden.

Den nu afdøde kriminalbetjent Nick Walker bliver Roys nye makker og da de afslører en sammensværgelse, som kan udslette alt liv, må de to ordenshåndhævere forsøge at genoprette den kosmiske balance... for hvis de døde tager magten, er løbet kørt for de levendes verden

'R.I.P.D.' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
2.8
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Gad vide om de mange skuffede biografgængere skyldes forventningerne til filmen ? Jeg havde selv høje forventninger, men ikke til at filmen skulle tages seriøst. Jeg forventede først og fremmest en sjov film, på det nærmeste en komedie, pakket ind i lidt useriøst sci-fi action... ja, lad os bare synge med på koret - den ligner da meget M.I.B.... men det kan filmmagerne jo ikke gøre for, i det R.I.P.D. jo bygger på en Dark Horse tegneserie, og den følger de rimelig godt... sådan da...! ;-) Men komedie, dét fik jeg, og dermed var jeg så rigeligt underholdt til, at jeg med glæde vil give R.I.P.D. en god karakter.

På nær nogle ganske få steder i filmen, hvor jeg synes CGI'en fejlede lidt, så er jeg nu godt tilfreds med resultatet. R.I.P.D. er sjov og dynamisk. Den er selvfølgelig lidt forudsigelig, men det er der jo så mange andre gode film der også er, så mig genere det ikke. Gode skuespillere gør også en god film, og både Ryan Reynolds og Jeff Bridges gør det rigtig godt. Ligeledes Mary-Louise Parker som også altid er god ...dog synes jeg stadig ikke at Kevin Bacon egner sig til bad-guy roller. Især ikke de overspillede roller som denne. I Hollow Man var han god, fordi hans rolle var underspillet og hans karakter var intelligent, og det kan han godt finde ud af.

Konklusionen, som jeg ser det, må være, at hvis man forventer et seriøst sci-fi politi-actionbrag á la Minority Report eller Alien Nation, så bliver man nok dybt skuffet. Men hvis man smider seriøsitetsforventningerne og forbereder sig på en komedie á la M.I.B. eller Ghostbusters, så burde man blive mindst lige så underholdt som mig ! ;-)

Jeg vover pelsen og vurderer R.I.P.D. på underholdningsværdien, og giver den altså 5 stjerner !

Husk - film skal ses i biografen ! :-)

GiwizZeni

Jeg er enig i dit udsagn - helt generelt. Film skal ses i biografen. Men det er svært når den omtalte og anmeldte film aldrig kom i biografen, men blev pillet af plakaten pga. de universelt dårlige anmeldelser (25% på Metascore)
Det ærgrede mig faktisk tilbage i 2013, da jeg synes tegneserien bag er fed. Men det var kun til jeg så den på Viaplay. OMG!!! Sikke noget lort! Selvom jeg ikke spildte penge på den, var alene de 90 minutter jeg brugte på den for meget. For det er noget af det værste jeg længe har set. Reynolds er som han plejer, men det er længe siden jeg har set Bridges "phone" en performence så meget ind. Hans parodi på sig selv falder lige så fladt som de rædselsfulde CGI-effekter. En katastrofe af en film der fejler på alle områder. Der blev lagt i ovnen til en ny M.I.B-franchise, men den var så dødfødt at jeg bare siger: R.I.P R.I.P.D

Kim

...det ved jeg slet ikke hvad jeg skal sige til...? Når du skriver dette i en kommentar henvendt til mig, betyder det så, at jeg tager fejl...? At det er forkert af mig at kunne li' filmen ?

Iøvrigt er jeg aldeles uenig i dine udsagn om Jeff Bridges ! Jeg synes, han gør det han skal, nemlig spiller en cowboy/lawman fra næsten 200 år tidligere, som nægter at ændre sig. Jeg kan overhovedet ikke se, at det skulle være en parodi på ham selv...!

GiwizZeni

Jeg skal da ikke fortælle dig hvad du skal kunne lide. Slap af! Film er kunst og kunst skal kunne diskuteres - R.I.P.D er bare virkelig dårlig kunst... Om man kan lide et bestemt maleri er jo op til den enkeltes smag og behag. Du skriver en del om film, ser sikkert mange film og går derfor op i det. Sådan har jeg det også, men når en der går op i film kalder en hundelort for et mesterværk, så måtte jeg bare skrive. Bridges parodierer ikke sig selv, men to af sine tidligere - og virkelig gode - roller, fra 'True Grit' og 'Crazy Heart'. Det er fjollet, men på den kiksede og usjove måde - efter min mening. Men grunden til at jeg smed en kommentar var mest dit udsagn om at se film i biografen. Den giver jo ingen mening i dette tilfælde. Det var vel bare det jeg ville sige.

Kim

For det første : Jeg vidste ikke, at RIPD ikke gik i biografen, men det er også ligegyldigt, for jeg slutter ofte mine anmeldelser af med denne sætning, fordi det er min generelle holdning til film !

For det andet : Du bliver jo ved ? - til trods for jeg lige har gjort dig opmærksom på problemet ! Du skriver "R.I.P.D er bare virkelig dårlig kunst" og "kalder en hundelort for et mesterværk", hvilket helt utvetydigt fortæller læseren, at DIN mening i hvert fald er den RIGTIGE !?! Nu skal jeg fortælle dig noget for sidste gang, for jeg gider ikke diskutere det med dig mere : DIN mening er IKKE den rigtige !!! Det er MIN mening HELLER ikke ...men jeg har lov til at HAVE min mening, uanset om DU eller nogen anden ikke er enige ! Hvis DU synes, at filmen er "en hundelort", så er det din ret, men husk at skrive lige før eller lige efter :"synes jeg" ! På forhånd, tak !

For det tredje : Bare til info, men det er enormt arrogant at fortælle folk på den måde, at de skal "slappe af"...! Og jeg er iøvrigt aldeles afslappet...!

GiwizZeni

Så for den da, nu taler vi med store bogstaver. Tag det helt roligt, Kim. Det var jo ikke sådan ment. Hvis det er aldeles afslappet, tør jeg da slet ikke tænke på hvis du blev vred. Det var ikke meningen at bringe dig op i det røde felt. Jeg har altid synes det var sjovt at diskuterer film, men et udsagn kan virke hårdere på skrift end det var ment. Skal vi ikke bare lade den ligge her og glæde os over hvor passioneret man kan være omkring film.

Wayne

Men blandingen af Ghostbusters og M.I.B giver ikke noget nyt til genren. Ryan Reynolds er den sædvanlige Ben Affleck - klon, og gør et godt, men ikke prangende job.

Jeff Bridges har få sjove replikker, men det bliver aldrig for alvor sjovt - selv om ideerne er der.

Katrine

Okay underholdt men heller ikke mere en det, nogle sjove replikker og scener men ellers "Men in Black" rip-off !

Frank

Elendig

Christina Schou Willumsen

Det et helt rigtigt valg IKKE at lade R.I.P.D få dansk biografpremiere.
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde......
Der er mange ting galt i denne film. Her er et par af dem:
- Det mindste krav, med sådan et budget, er gode effekter. Ikke engang dét kan den indfri.
- Spøgelserne er dumme, grimme, kedelige og absolut uopfindsomme.
- En solid skuespiller som Jeff Bridges fremstår uprofessionel, og spiller sin rolle fjollet og teatralsk. Desuden er der INGEN kemi mellem ham, og hans filmakker Ryan Reynolds. Det kan ikke have holdt på noget tidspunkt, heller ikke på manuskriptplan.
- Den er ikke sjov.....slet ikke sjov. Selv om den prøver at være det.
- Meget forudsigelig - og derfor også rigtig kedelig.

Det skal lige siges at jeg ikke har noget imod lidt letfordøjeligt aktion-underholdning. Men den formår ikke at underholde, fordi man hele tiden føler sig talt ned til. I stedet sidder jeg en smule mobset tilbage, efter at være blevet frarøvet de timer af mit liv. ØV

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.