Cookie- og Privatlivspolitik

Pusher 3

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
02.09.2005
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pusher 3
|

Den serbiske narkohandler Milo er ikke ovenpå tingene, som han plejer at være. Han er kommet til at kigge lidt for dybt i sin egen pose, og er tvunget til at gå til NA (Anonyme Narkomaner) møder flere gange om dagen for at holde sig clean.

Hans unge stik-i-rend dreng Lille Mohammed kræver mere og mere for sit arbejde, og da Milo vælger at overlade en vigtig handel til ham, går det galt. Pludselig er det Milo der er i gæld til sin bagmand - Luan der er en del af den albanske mafia.

Milo er nu tvunget til at arbejde sin gæld af for dem, samtidig med at han med lys og lygte leder efter Lille Mohammed, kæmper med sin trang til heroin og bliver kostet rundt med af sin dominerende datter Miranda. Det begynder at gå op for ham at han er ved at miste grebet om sin forretning, og at folk omkring ham benytter sig af det.

Men heldigvis for Milo står Radovan stadig klar til at hjælpe sin gamle boss ...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
2.9
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Desværre slet ikke på samme niveau som de første.

thomas

Lidt irriterende at når man har med en dansk film at gøre, er der nærmest ingen der snakker dansk, istedet får man en masse tyrkisk, macedonisk etc. Det siger måske bare noget om de forskellige områder i København.

Lars Michael

En god afslutning på en spændende trilogi, hvor den slutter med et brag

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.