Cookie- og Privatlivspolitik

Project Iceman

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
02.11.2022
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Project Iceman
|
Versioner: se alle
2D, Besøg af Stine Rex, 2D Særvisning
|
Billetter

Dokumentarfilmen 'Project Iceman' handler om den danske Anders Hofman Laursen, der i vinteren 2020 gennemførte verdens første triatlon på Antarktis – en såkaldt ICEMAN.

Forestil dig at svømme 3,9 km i iskoldt hav… at cykle 180 km på en gletsjer… og at løbe 42,2 km i en snestorm! Det var netop, hvad Hofman Laursen formåede på verdens koldeste kontinent.

I 'Project Iceman' følger vi den helt almindelige fyr fra Haslev på Sydsjælland, der beslutter sig for at udfordre sig selv og vores fælles opfattelse af hvad, der er fysisk muligt. Vi er med på hans ufattelige rejse - fra han som 27-årig får idéen til "The Iceman", til han løber over målstregen 2½ år senere.

Anders og hans ekspeditionshold kæmper for overlevelse i den barske og uforudsigelige natur på Antarktis, hvor den danske "ismand" begiver sig ud i den bælgmørke antarktiske nat, kold og udmattet, og på grænsen til at give op.

'Project Iceman' er en film om menneskeligt gå-på-mod, stålsat viljestyrke og erkendelsen af at vores opfattelse af, hvad der er fysisk muligt, ofte er vores største begrænsning. 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
5.8
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "'Project Iceman' er en visuel buffet, hvor der bruges mange forskellige dokumentargreb til at skildre de to et halvt års forberedelse af turen til Antarktis." (Rikke Bjørnholt Fink)

  • Soundvenue

    "Mest af alt er filmen en opsang til unge om ikke at lade sig begrænse af andres erfaringer, men derimod at kæmpe for de drømme, man har. Og som sådan lykkes den. For hold nu op en bedrift, der leveres." (Lars R. Knudsen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.