Cookie- og Privatlivspolitik

Practical Magic

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Practical Magic
|

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Practical Magic får 4 stjerner af Anmelderen ****

Practical Magic er en af mine venners ynglingsfilm, og af den grund alene var jeg nød til at se den, for at finde ud af om jeg også synes godt om den. Filmen blander komedie, kærlighed og magi godt og grundigt sammen, på en fin og finurlig måde. Oveni købet fandt jeg så også ud af, at jeg allerede havde set filmen, godt nok for længe siden men set den havde jeg altså. Det var så heldigvis et glædeligt gensyn, for når det er længe siden man sidst har set en film, så er der nogle deltaljer som går tabt men som jeg havde fornøjelsen af at få genopfrisket. Sandra Bullock og Nicole Kidman spiller godt sammen i denne magiske komedie, de har generelt en god naturlig kemi sammen i filmen, og det gør det nemt at fordybe sig i den verden som Practical Magic præsenterer.

De to kærlige Owens-tanter (Stockard Channing og Dianne Wiest) er byens lokale hekse, som folk i byen går langt uden om, og som i årevis har levet i skyggen af en forbandelse som blev kastet over familien for længe siden. De to søstre Sally (Sandra Bullock) og Gillian Owens (Nicole Kidman) lever under den flere hundrede år gamle forbandelse, som gør at de mænd de forelsker sig i, er dømt til at dø unge. De tumler med en rigtig heksebryg af hændelser i familien, da Sally møder en potentiel kæreste (Aidan Quinn), og Gillian hjemsøges af en zombie (Goran Visnjic), som er hendes afdøde kæreste. Begge søstre er nød til at genoptage den gamle heksekunst, for at sørge for at Gillian bliver fri, og Sally finder frem til den ægte kærlighed i hendes liv.

Der er langt i heksegryden til spænding, magi og kærlighed af den fineste slags, når Sandra Bullock og Nicole Kidman spiller de to heksesøstre, som er nød til at finde deres magiske evner frem for at få bragt deres liv i balance. Men med søskendekærlighed og et par besværgelser, plus et par gode kærlige tanter, så går det hele nok. Practical Magic er generelt en frisk og god komedie, hvor magien i filmen er med til at skabe magi i fortællingen, og som er med til at gøre historien god. Sandra Bullock og Nicole Kidman spiller naturligt godt, man kan godt se at de er i deres bedste alder, og filmen er klippet godt sammen og bevæger sig i et frisk tempo. Dog havde jeg forventet meget mere magi, og trylleri, men filmen handler lige så meget om de to søstres kærlighedsliv og dagligdag, som den handler om den magi og heksekunst som de begge er i besiddelse af. Practical Magic er et frisk pust, og en god oplevelse at se.

S. Rico

Fra før den tid hvor magien indtog mainstreamfilm i hele verden. Dengang var magi som regel kun noget man så i smalle eventyrfilm. Men her har vi en romantisk komedie/drama med søde Kidman og bedårende Bullock. Meget charmerende film.

Wayne

Kidman og bullock som kærlighedshungrende hekse og søstre - en familie der kan blive svær at blive del af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.