Cookie- og Privatlivspolitik

Pitch Perfect

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
21.02.2013
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pitch Perfect
|

I komedien 'Pitch Perfect' starter Beca (Anna Kendrick) på Barden University uden de store ambitioner, udover drømmen om at blive DJ.

Men da hun bliver rekrutteret til skolens a capella-gruppe for piger, finder hun frem til skjulte talenter. Koret, der går under navnet ’The Bellas’, får med Becas indtræden udbygget deres repertoire og får fornyet energi.

Nu er tiden inde til at udfordre deres mandlige sidestykke i en sangkonkurrence.

Instruktøren Jason Moore kommer fra en karriere inden for teater og TV-serier, og har bl.a. musicalen ’Avenue Q’ og TV-serien ’Dawson’s Creek’ på sin samvittighed - ’Pitch Perfect’ er hans første film som spillefilmsinstruktør.

En af komikkens kvindelige stjerneskud, Anna Kendrick (50/50), spiller rollen som den syngende Beca, og hun får bl.a. selskab af komikeren Rebel Wilson (Bachelorette). 

'Pitch Perfect' kan minde om universet fra TV-serien ’Glee’, men er baseret på den tidligere Elle-skribent Mickey Rapkins første bog fra 2008.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (207 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Pich Perfect' er, hvis man ser bort fra en tilbagevendende og ikke særligt sjov joke om nervøst opkast, en skøn blanding af romantik, skæv teenagekomedie og musical med glimt i øjet." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "(...) selvom de store træk måske er genkendelige, så er persongalleriet dybt originalt. Handlingen og ikke mindst dialogen tager konstant stimulerende hårnålesving." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  På trods af det forudsigelige forløb og de skematiske typer (...) så er 'Pitch Perfect' faktisk så rig på sjove detaljer, fint spil og veloplagte sangforedrag, at helhedsoplevelsen underholdningsmæssigt og musikalsk er langt mere udbytterig end en aften foran 'X Factor'." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "I 'Pitch Perfect' kan man blandt andet se, hvordan den amerikanske komediegenre har udviklet sig til også at favne kvindelige hovedkarakterer, der ikke bare er med i en "pigefilm", men en film for alle såsom for eksempel 'Brudepiger'." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Man kan kritisere filmen for meget - overfladisk plathed og umodne valg - men når den er sjovest, tilgiver man det hele (...)" (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Feel good komedie fyldt med masser af velklingende sang. Det havde dog klædt filmen, hvis den ikke havde været så ufattelig skabelonagtig. Historien, opbygningen og de meget arketypiske karakterer er klistret til i klicheer. Det er synd, for potentialet er der ellers.

Line FS

Meget hyggelig musikfilm, som er godt kliché fyldt, men samtidig godt underholdende og et godt grin en gang imellem.

Mike

Jævn underholdning med noget okay musik.

Nadineuser/13852

Når man går to måneder senere stadig og synger sangende så ved man bare det er en god film. Må indrømme at jeg finder kærligheds dramaet i filmen var alt for forudsigeligt. Elsker komiker Rebel Wilsons måde at være skuespiller på. Hun er aldrig bange for tage lidt ekstra pis på sig selv og man forelsker sig hurtigt i hendes rolle som fat Amy.

De fleste af os kender nok Beca som Jessica i Twilight, mener bestemt hendes stemme overasker og man forelsker sig i den mens filmen køre. Når filmen er slut er jeg dog bange for det eneste der er tilbage er den fantastiske musik fra filmen. Det er en fed teenager/ungvoksen film som man godt kan tåle at se men derudover nyder jeg musikken og glemmer alt om det overfladiske teenager/collage drama.

KristinaRamos

Den er god nok.

Sara T

Filmen er sjov og underholdene. Tempoet er godt og man keder sig ikke under filmen. Det er en god tøsefilm og musikken er god.
En film jeg ville se igen når den kommer på DVD, til en hyggelig tøseaften.

Katrine

Jeg synes virkelig filmen var god og underholdende hele vejen igennem!
Det er lidt af en tøse film, men i den gode ende! Det er hlet sikkert en fil jeg vil købe på DVD og en film jeg vil andbefale at se! :)

Sara

Gode skuespillere, skøn humor og fed musik. Fat Amy, gør det jo bare endnu bedre. Det er en kliche, hvor man egentlig ved hvad der sker næsten fra starten af. Men hvis man er til en fed musical og til et godt grin, er det lige sagen!

Fie Lykke

Har KUN hørt gode ting fra veninder om denne film! Så jeg skal da helt sikkert se den!

Anne Kathrine

Jeg skal ærligt indrømme at det ikke er verdens mest originale manuskrift, men det er til gengæld en historie, der fungerer næsten hver gang.
Gode skuespillere, skøn humor og fed musik. Til tider lidt tilfældig, men for mit vedkommende gjorde det den egentlig bare mere sjov. Jeg gik i hvert fald fra biografen med et smil på læben.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.