Cookie- og Privatlivspolitik

Peter Pan

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
02.04.2004
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Peter Pan
|

Den forførende fortælling om Peter Pan har tryllebundet små og store publikummer overalt i verden siden teaterpremieren for 100 år siden. Alligevel er J.M. Barries eventyr om drengen, der ikke vil blive voksen, aldrig for alvor realiseret på film. Ikke før nu...
For 100 år siden var London et sted uden plads til eventyr og drømme, men på børneværelset hos familien Darling, underholder storestøster Wendy sine brødre med historier om den grusomme pirat Kaptajn Klo.
En aften flyver Peter Pan ind ad vinduet og viser vej over hustage og gennem stjernegalakser til den frodige Ønskeøen, hvor Peter og hans venner lever et liv, der er dejligt fri for de voksnes regler. Men Kaptajn Klo og hans blodtørstige pirater ligger for anker i bugten og Peter og Klo har et regnskab at gøre op.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel

Jeg elsker fortællingen om Peter Pan, og jeg synes abselut denne film formår at fortælle historien nærmest præcis som den bør være. Det er mere end kun! en film for børn, det er en film med massere aspekter som man aldrig løber tør i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.