Cookie- og Privatlivspolitik

Peggy Guggenheim: Art Addict

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
21.01.2016
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Peggy Guggenheim: Art Addict
|

Dokumentarfilmen 'Peggy Guggenheim: Art Addict' handler om en af verdens største kunstsamlere, ikonet Peggy Guggenheim. 

Filmen er baseret på samlerens selvbiografi og viser hendes stærke passion for kunst. Vi kommer også tættere på Guggenheims lige så stærke higen efter kærlighed og bekræftelse - bl.a. i ægteskabet med Dada-skulptøren Laurence Vail og den tyske maler, Max Ernst, samt de nære venskaber med kunstnerne Samuel Beckett, Jackson Pollock og Marcel Duchamp.

Peggy Guggenheims samling er i dag fortsat en af de mest anerkendte af det 20. århundredes største kunst.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.6
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Ekstra Bladet

  "Et absolut must, hvis man har den mindste interesse i det 20. århundredes kunst, som i dag måske nok er tilforladelig og salonfæhig, men engang var det chokerende nye." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... først og fremmest er 'Peggy Guggenheim: Art Addict' en fascinerende rejse gennem forrige århundredes kunsthistorie – og en god grundlæggende historie om et liv så fyldt med drama, at det halve burde være rigeligt." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Peggy Guggenheim var en usædvanlig kvinde i sin tid. Det formidles med overskud i denne stærkt anbefalelsesværdige dokumentarfilm, der både er et portræt af et ekstraordinært menneske, en introduktion til det 20. århundredes vigtigste kunst og et kulturhistorisk dokument." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Dokumentaren fortæller fascinerende om kvinden, der grundlagde museet Peggy Guggenheim Collection i Venedig." (Dorte Hygum Sørensen)

 • Weekendavisen

  "Hun er en bifigur med penge i andres biografier. I sin egen er hun protagonisten, der kæmper alene. Når man står i hendes vinkel, er det hende, man holder med." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.