Cookie- og Privatlivspolitik

Peddersen & Findus - Den lille drillepind

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. I nogle scener, kommer hovedpersonerne ud for uheld, bliver forfulgt eller kommer i andre vanskelige situationer. Da disse spændende momenter imidlertid ikke er langvarige og hører til kategorien "gode gys" for de mindre børn, og da de er indrammet af sjove og kærlige situationer, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
02.10.2014
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pettersson und Findus - Kleiner Quälgeist, große Freundschaft
|

Filmen 'Peddersen & Findus - Den lille drillepind' handler om opfinderen Peddersen bor i et rødt hus langt oppe i Sverige, hvor han hygger sig med at hugge brænde, fiske og passe sine høns.

En dag får han en kat, af sin nabo Beda, til at holde ham selskab. Katten får navnet Findus og viser sig at være en rigtig spilopmager. Findus kan endda tale, hvilket bliver starten på et umage venskab. Men da Peddersen går med til at passe sin nabos evigt galende hane, begynder den lille kat at føle sig udenfor.

De mindste kan være med, når den nye familiefilm over Sven Nordqvists børnebogsserie rammer biografen. 

Filmen er en blanding af realfilm og animation i stil med Garfield og Smølferne. Her er det katten Findus, der er animeret, mens hans bedste menneskeven, Peddersen, spilles af Ulrich Noethen med dansk stemme af Per Pallesen. ’Peddersen & Findus’ har fire animationsfilm bag sig, hvoraf den seneste, med undertitlen Glemligheder, fik dansk premiere i 2009. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] en dybt charmeforladt affære med skingre fjollesange og en historie, der suser hen over handlingen i hele fire af Sven Nordqvists bøger uden at dvæle synderligt længe ved nogen af dem." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ingen tvivl om at universet vil gå rent ind hos de mindste biografgæster. Desværre lever indholdet ikke op til de spektakulære rammer." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "At historien er tyndere end minimælk, havde man nok kunne leve med, hvis den blot havde været fortalt med et minimum af fantasi og nærvær. Det er ikke tilfældet." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Rent filmisk irriterer den uskønne blanding af live action og animation, der sammen med de helt vanvittigt overtonede farver skaber et fuldkommen unaturligt univers der midt ude i skoven. Det giver ærligt talt ikke megen mening." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[...] resultatet er i lange passager blevet mere støjende overtydeligt end lunt og gemytligt." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Er min helt store favorit indenfor min barnedom det er skægt at de laver den til en spillefilm den bliver spændende og se, og selvom man er 20 år kan man sagtens se den igen den vækker kun gode minder!

Nikolaj

Jeg elskede Peddersen og Findus, da jeg var lille, men dog synes jeg det er lidt underligt, at lave en spillefilm om den nu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.