Cookie- og Privatlivspolitik

Pagten (2001)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
16.11.2001
| | |
Pagten
|
Pagten plakat

'Pagten' bygger på en sand historie fra Frankrig kort før den franske revolution, historien om vildyret fra Gevaudan, som man mente havde mange hundrede dødsfald på samvittigheden. Chevalier De Fronsac er opdagelsesrejsende, biolog og filosof og sendt ud af den franske konge for at opspore et vilddyr i Gevaudan-provinsen, der har angrebet og dræbt kvinder og børn i hundredevis og som ingen har kunnet få ram - endsige få øje på.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KARLIAH

... fremragende blanding af folklore, eventyr, horror, kærlighed & realisme .... den største franske film succes EVER skuffer IKKE :-) ... samuel le bihan er som altid i topform som den aristokratiske, men samtidig jordnære helt, der gør sig både som elsker, fighter & intellektuel .... mark dacascos er ligeledes godt castet som heltens sidekick, den mystiske indianer mani, som gir filmen lidt exotisk krydderi i det i forvejen vildt fusionerede scenarie .... SE DEN ... ka virkelig ANBEFALES, hvis man er til kulørt eventyr & billedskønne scener ...

Mike

Dog alt alt alt for lang, jeg sad hele tiden og kiggede på tiden for at se hvornår den sluttede, den fangede mig ikke helt.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

'Pagten' går også under titlen '(The) Brotherhood of Wolfs'

Wayne

om et besynderligt monster - men det er en person iblandt dem som forvandler sig....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.