Cookie- og Privatlivspolitik

P.S. I Love You

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
11.04.2008
| |
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
P.S., I Love You
|

'P.S., I Love You' starter med Holly og Gerry der er nygifte og lykkelige! De har gode jobs, gode venner og en lækker lejlighed. Men pludselig går det galt, da Gerry efter kort tids sygdom dør og Holly står alene tilbage.

Den eneste person der kunne hjælpe hende er nu væk. Det viser sig dog at Gerry har gjort sit hjemmearbejde. På sin 30 års fødselsdag får hun en besked fra Gerry i form af en stor fødselsdagskage og en båndoptagelse.

Det viser sig at Gerry har skrevet 10 breve der skal hjælpe Holly videre, og de kommer til hende over et år.

Første besked beordrer hende til at tage veninderne med i byen, feste og fejre sig selv. De næste breve sørger for at Holly får mange udfordringer og måske finder kærligheden igen.

'P.S., I Love You' er en hjertevarm og romantisk komedie baseret på bestselleren af samme navn, som er skrevet af Cecelia Ahern.

I hovedrollerne ses den dobbelte Oscarvinder Hilary Swank (Millon Dollar Baby, Boys Don’t Cry) og den nye superstar Gerard Butler (300, Phantom of the Opera).

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (66 votes)
5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men den er egentlig okay i forhold til så mange andre kærligheds film.

Dude

Fantastisk film kan helt klart anbefales, hvis man er til kærlighedsfilm.

kim

Fantastisk film. rammer en lige hvor det gør ondt i hjertet.

mo cuishle

En dejlig kærlighedsfilm :)

Muggauser/8186

Det er lang tid siden, jeg har set så god en film. Jeg græd, grinte og knugede en pude til mig. Den er simpelthen fantastisk. Se den, du vil ikke fortryde det!

Nadineuser/13852

hvor er Jeffrey Dean Morgan på den rolle liste... det jo ham der er over over lækker i filmen aj men hello må jeg godt få en irer med hjem?

fik mig til at sætte pris på mænd på en helt anden måde for nøj nam nam og det sjoveste han er jo ikke irer.

anyway tro jeg vil følge özge råd men er uenige. synes klart filmen er væd at se. Og men den er så sød at man skal tude en hele sofa fuld med kleenex. jeg siger bare se den. klar min yndlings

Özgeuser/733873

Jeg læste bogen så hurtigt jeg kunne, bare for at se den skide film. For ikke at ødelægge spændingen. Men det viste sig at filmen kun havde taget grund idéen, altså at Gerry er død og Holly skal komme videre i sit liv. Men næ nej, de har sg* skrevet deres helt egen historie. Den var overhovedet ikke værd at se! Læs hellere bogen, den er en trillion gange bedre. Og i øvrigt er det de værste (og grimmeste) skuespillere jeg har set. Det billede jeg skabte inde i min hoved var langt bedre end i filmen. Der er flere ting jeg kan pege og sige overhovedet ikke har noget med bogen at gøre. Så MIT råd er: Drop filmen og læs bogen!

Musli

Jeg giver denne fantastiske film 6 stjerner fordi jeg hverken kunne lade være med at grine og græde, a og til på samme tid, den er jo helt fantastisk, hvis man er det kærlighedshistorier, så skal man se filmen og bagefter læse bogen for den er endnu bedre ! ! ! ! ! ! !
Dette er en film du ikke vel gå glip a... Tro mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.