Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Oscar 2015 Live

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
6 timer 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

And the Oscar goes to...
Så er det ved at være den tid på året, hvor filmfans begynder at få sommerfugle i maven af bar spænding - Oscar er på vej! Og traditionen tro byder vi på Oscar-nat med rød løber, konkurrencer, kaffe og ren og skær filmhygge natten lang.

Kom klar til den røde løber!
Selv om det hele finder sted i Los Angeles, skal det ikke stoppe os i at indføre lidt gallastemning i kolde Danmark. Derfor opfordrer vi på det kraftigste til at trække i gallaskruddet, så vi kan få gang i Oscar-stemningen. Det betyder jakkesæt til mændene og kjoler til damerne! Vi skulle jo nødig skuffe Neil Patrick Harris.

Vind årskort til biografen!
Som en ekstra præmie til aftenens konkurrencer trækker vi før filmen lod om intet mindre end et årskort, som giver dig selv plus én ledsager gratis adgang til alle Nordisk Film Biografer - resten af 2015! Ikke dårligt, vel?

Program:
Kl. 22.00: Vi byder velkommen i biografens foyer!

Kl. 22.30: Vi byder velkommen i salen, hvor vi trækker lod om et årskort og fede filmpræmier samt viser den fantastiske 'Teorien om Alting', der er nomineret til hele 5 kategorier: Bedste Film, Bedste Mandlige Hovedrolle (Eddie Redmayne), Bedste Kvindelige Hovedrolle (Felicity Jones), Bedste Manuskript og Bedste Originale Score.

Kl. 00.45: Vi stiller direkte om til TV2's optakt, hvor værterne vil guide os gennem den røde løber og efterfølgende The Academy Awards 2015. Hele natten igennem vil der selvfølgelig være the/kaffe ad libitum.

 

Kl. 06.00: Vi siger farvel og tak for en god nat med en lækker croissant og en kop kaffe/te!
Vi glæder os til at se dig!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.9
0