Cookie- og Privatlivspolitik

One for the Money

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
One for the Money
|
'One for the Money' er baseret på den første roman i forfatteren Janet Evanovichs Stephanie Plum-serie og er instrueret af Julie Ann Robinson (The Last Song, 'Grey’s Anatomy').

'One for the Money' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.6
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Vi har set en masse af den type film, med en modvillig romance i en action komedie - og de er stort set alle sammen bedre end denne som simpelthen mangler både de gode action scener og rigtig komedie.

Gitte

Det er en film med humor. Det kan godt være noget af det virker lidt plat, men det er plathed af den gode slags og det er en film man kun kan blive i godt humør af at se.

De to der spiller hovedpersonerne K. Heigl og J. O`Mara, matcher hinanden godt, specielt med hensyn til samspillet mellem karaktererne.
Heigl mangler penge og for at kunne opretholde livet, får hun job som "dusørjæger". O`Mara spiller en politimand der bliver anklaget for et mord.
Heigl tager til opgave at fange ham, da han er den største fangst (kan forståes på 2 måder), blandt de sager der er, se hvordan det spænder af

Siden den nu ikke kommer op i biograferne her i Danmark, hvilket er synd, så kan det kun anbefales at se den på dvd/ blu-ray.

Salma

Er det de bøger der hedder Stephanie-Plum bøger af janet evanovich? :)

Pernilleuser/16632

En smule kedeligt at den ikke kommer i biografen, men der skal jo være plads til at sende udenlandske spillefilm med dansk tale (de ikke-animerede), så vi må ofre bredden i filmudvalget i stedet.

Michelleuser/783052

Hvis I ikke har læst serien, så er det bare en tur på biblioteket efter den, der er 18 stk nu, ha ha ha

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.