Cookie- og Privatlivspolitik

Oliver!

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Oliver!
|

Oplev Oliver Twists hjertegribende eventyr i denne Oscar« vindende musicaludgave af Charles Dickens klassiske eventyr i en fuldstændig restaureret og digitalt genindspillet udgave.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Sikke en herlig musical. Gode kostumer, god make-up, fremragende kulisser og fantastisk skuespil, koreografi og musik fra Lionel Barts oprindelige teatermusical. Der er flere sange end jeg tilnærmelsesvis kan huske antallet af, og jeg har den sjældne glæde at nynne med til hver af dem. Mine personlige favoritter er "Who Will Buy?" og "Reviewing the Situation" - men det er kun at strejfe guldgruben, som jeg har taget til mig (= købt soundtracket).

Koreografien har en sprælsked over sig, så det ikke kun drejer sig om klassisk dans, men bevægelser der er designet til karaktererne og situationen, hvilket ikke fjerner noget fra Charles Dickes historie, men får den til at virke som ønsket i en ikke-bogform. Når Ron Moodys Fagin bevæger sig til musikken fanger man hans listige charme, der suger opmærksomheden til sig som en glat ål. Dette er i øvrigt noget, som Moody har med sig hele vejen igennem. Han er en fryd at se, fordi han udstråler den tiltalenhed, som vi ikke forventer fra en gemen tyv. Han prøver at slippe afsted med sine tvivlsomme gerninger, men udviser samtidig en form for venlighed, der får mig til at tilgive ham. Det er svært for en enkelt skuespiller at opnå. Oliver Reed som skurken Bill Sikes skal også lige nævnes for en god ordens skyld. Han har egentligt et pænt ansigt, hvor der så til gengæld sider to iskolde blå øjne, der altid ser ud til at holde øje med dig - og hans rolige fremtoning med fare for flamberende vrede bidrager altid til den forestilling, at han ikke kan distraheres, men er klar til at slå til med lethed, når det skal være.

"Oliver!" er en klassisk gigantisk musicalproduktion, der giver det bedste af, hvad man kan forvente fra sådan en affære. Jeg er vild med den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.