Cookie- og Privatlivspolitik

Ninja Assassin

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.11.2009
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ninja Assassin
|

I 'Ninja Assassin' vender en ninja den klan, der har oplært ham, ryggen, hvilket fører til en stor konfrontation.

Raizo er en af verdens mest farlige lejemordere. Som barn blev han fjernet fra sin familie, og gennem daglig træning af Ozunu Klanen, et hemmeligt selskab hvis selve eksistens betegnes som en myte, er han nu blevet en erfaren dræber. Men da hans ven bliver henrettet af Klanen, forlader Raizo dem... og forsvinder.

Nu venter han kun på sin velforberedte hævn. I Berlin har Europol-agenten Mika Coretti opdaget et spor, der forbinder adskillige politiske mord til et undergrundsnetværk af lejemordere fra det Fjerne Østen.

Selv om hendes chef forbyder det, fortsætter Mika med at finde ud af sandheden bag mordene. Hendes undersøgelser gør hende til et mål, og Ozunu Klanen sender et hold lejemordere anført af den dødsensfarlige Takeshi, for at slå hende ihjel.

Raizo redder Mika fra lejemorderne, men han ved, at Klanen ikke giver op, før de begge er blevet elimineret, og snart er de begge blevet fanget i et dødsensfarligt spil, hvor de bliver jagtet gennem gaderne i Europa.

'Ninja Assassin' er lavet af manden bag V For Vendetta.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (671 votes)
4.1
1.6

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Afhuggede lemmer og hoveder flyver i alle retninger, og handlingen er vildt og vanvittigt vås, så man må selv afgøre, om man vil opfatte det som en advarsel eller en anbefaling, at »Ninja Assassin« uden tvivl er årets mest blodige film." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Indrømmet, jeg elsker en god halvhjernet sparkerøv-film. Men når hjernen helt er væk, forsvinder min interesse også." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Ingen af skuespillerne besidder et gran af troværdighed, kampscenerne udspilles ofte i dunkelt halvmørke, og man bliver meget hurtigt ligeglad med, hvem der dræber hvem." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Ros skal helten Raizo have for sin stærkt fysiske indlevelse. Med adrætte badutspring kaster han sig ind i kampen mod de sortklædte ninjaer, og fermt svinger han sværd, Shuriken (kastestjernen) og den veltrænede overkrop. Hvis samme passion var lagt i manuskript, dialog, og skuespilkunst - havde denne film fået, hvad den reelt mangler: En livsnødvendig blodindsprøjtning." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Hvordan det spænder an, må man selv kigge gennem regnen af blod, indvolde, hoveder og arme i en meget lidt raffineret film for at finde ud af. Men det er ikke lidelserne værd." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Ninja Assassin er en kuriøs og spektakulært ultravoldelig actionfilm, men uden skyggen af logisk fornuft eller genuin spænding." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Den absolut beste ninja film jeg har set, tror sku lige jeg smider den i maskinen ; )

søren

...ikke siden sho kosugi " brillerede " i 80'erne med ninja film af svingende karakter har der været ninja'er på plakaten. det var derfor et rart gensyn med en " glemt " genre. rain's fysiske levering af titelrollen er fremragende ... sho kosugi gør det også godt som skurk mens resten af karaktererne er pænt ligegyldige .... mit 4/6 skyldes rain's fremtoning & nostalgi værdien i genren .... popcornene frem & hjerne fra så fungerer den .-) ...

Frank

Fremragende Action

Jeff

Bad, really, really bad.

Wayne

Og ikke den store handling - kropsdele og blod flyver i alle retninger. Fede kampscener trækker op - men der er ikke meget Tarantino over det.

Simonuser/786364

Afhuggede lemmer flyver igennem luften og blodet flyder i den bedste ninja film nogensinde! Det er en "ONE TO WATCH"!!!! Elsker den så mega meget! Frygt sværdet, men hånden, der fører det... HEHE

Anonymuser/0

- Jo - Jo, det var da et eksempel på hvordan man KUNNE lave en ninja film, historisk holder plottet hele vejen, selvom jeg måske synes det der typiske "svigtet af sin klan & vil ha' hævn" -dilemma næsten er opbrugt indenfor kampsportsfilm. Burde kunne finde på en ny & spændende problemstilling efterhånden. Men effekterne er SVEDIGE netop fordi de ikke er børnevenlige<~~~skal Ninja film saaatme heller ik' være. Om så blodet i litervis ser ægte eller ej ud, generede mig overraskende lidt, måske fordi det bare er F*****G sejt når folk bliver "slicet" halvejs over når man mindst forventer det, såeh Wachowski brødrene har påny lavet noget banebrydene indenfor actiongenren-fandme fedt at se der er NOGEN der kan lave film. Viva de 9 klaner<---sluk lyset & DØØØ!!!
PeaceouT

Lazzzuser/475647

Fed film - masser af ACTION:-)

mathies

Den var blandt de bedste film

Jonasuser/288941

Jeg havde ikke forventet noget af denne film, så derfor var jeg positivt overrasket. selvom det er en smule tam er det en vildt fed action film.
jeg er måske en smule Generøs med at give den 4.
men jeg syntes faktisk den fortjener det, jeg var underholdt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.