Cookie- og Privatlivspolitik

New Jack City

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
New Jack City
|

I filmen 'New Jack City' er New Jack kodeordet for en ny kultur. Heftig musik, hurtige biler, hurtige damer og hurtige penge - masser af hurtige penge!

Nøglen til denne kultur hedder crack - et syntetisk kokainprodukt, som ryges. Det er billigt at fremstille, og misbrugeren bliver hurtigt afhængig. Crack ryges i USA, i et omfang, ingen turde drømme om. Nino Brown er narkohandler i stor stil.

Efter at være præsenteret for det nye produkt, opbygger han et imperium baseret på penge og lidelser. To kontroversielle strissere udpeges til at smadre Nino's organisation.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jens

Der er efterhånden så mange gode film i action-thriller-genren. Derfor er barren også høj for mit vedkommende. Hvad angår denne film, kunne jeg nok godt finde bedre alternativer. Men altså, den er da en OK og den kan ses, hvis den bliver vist en sen aftentime på én af de mange kanaler. Det er bare ikke en film, jeg lige selv ville bruge mine hårdtjente penge på - og da for alt i verden ikke låne penge til at se.

Lars Michael

Jeg husker filmen som en fed film fra en god tid, hvor der var rigtig mange action film man bare skulle se.
Den da er den da også ganske fin, godt skruet sammen i mange scener.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.