Cookie- og Privatlivspolitik

Nancy

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
16.08.2018
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Nancy
|

Filmen 'Nancy' følger en ensom kvinde, hvis liv ændrer sig radikalt, da hun ser en nyhedsudsendelse.

For 30 år siden blev en lille pige kidnappet, og hendes forældre har aldrig givet op på at finde hende.

Politiet har i den anledning tegnet et bud på, hvordan barnet kunne se ud som voksen. Ligheden med hovedpersonen Nancy er slående, og snart er hun overbevist om, at hele hendes liv har været en løgn.

Men da Nancy kontakter forældreparret, starter en lavine af begivenheder med alvorlige konsekvenser. For er hun overhovedet det barn, de søger? Eller har den underlige eneboer helt andre motiver?

'Nancy' er en psykologisk thriller om identitet, fortiden og den desperation, der driver folk ud ubehagelige situationer. 

Hovedrolleindehaveren har gjort karriere ud af de svære kvindeportrætter i film som Never Let Me Go, Brighton Rock og Birdman. Instruktøren spillefilmsdebuterer og vandt en manuskript-pris på dette års Sundance Filmfestival. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.2
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Nancy' er - både som film og karakter - så grå og gådefuld, at hun nærmest lukker sig om sig selv. Andrea Riseboroughs normalt så smukke ydre er gjort næsten selvudslettende intetsigende." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "Man frygter konstant det værste, men belønnes undervejs med en nuanceret og decideret velspillet skildring af det aparte kulturmøde mellem dem, der har, men som har mistet – og hende, der intet har, men som måske har fundet hjem." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "I virkeligheden fungerer filmen bedst som en klassisk thriller, og havde det også været instruktørens fokus, kunne thrillerelementerne måske have udfoldet sig med større spændstighed." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "Nancy er en type, man får lyst til at gribe fat i og ruske. Men det er lettere at holde af den. Der er til det sidste en konstruktiv uklarhed, som gør filmen nærværende og interessant." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bea

Kort og godt en fantastisk dårlig film. Desuden er gengren helt og aldeles misforstået, da filmen på ingen måder ligger i nærheden af at være en thriller. En ganske tør familiedrama helt uden nerve

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.