Me, Myself & Irene (2000)

Censur 11
08. Jun 2000
116 min
20th Century Fox
Me, Myself & Irene
Kino.dk
(© Kino.dk)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Me, Myself & Irene' (Jeg, mig & Irene) er Charlie (Jim Carrey) er den sødeste, mest tilbagelænede og mest hjælpsomme politimand der findes - noget mange mennesker forstår at udnytte.

Til sidst bliver det hele dog for meget for Charlie - han har været for sød for længe, og Charlie får et andet Jeg, Hank en skør og aggressiv politimand, den diametrale modsætning til Charlie.

Hjemme på Rhode Island lever Charlie et temmelig ynkeligt liv. Han har tre sønner - som med deres brune hudfarve klart antyder at de ikke er hans - og hans kone har forladt ham til fordel for en mere potent sort limousine chauffør. Samtidig benytter alle de lokale sig af hans venlighed til alt fra at bedrage til at snyde sig foran ham i supermarkedskøen. Charlie bider det hele i sig, mens Hank er imod.

En dag for Charlie til opgave at fører en fange ved navn Irene (Renée Zellweger) fra Rhode Island til New York. Men kan Charlie holde Hank i skak så længe?

'Me, Myself & Irene' er instrueret af Bobby og Peter Farrelly, der også har stået bag film som 'Dum og dummere' og 'Vild med Mary'.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: