Cookie- og Privatlivspolitik

Mystify: Michael Hutchence

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
25.07.2019
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mystify: Michael Hutchence
|

Dokumentarfilmen 'Mystify: Michael Hutchence' er et intimt portræt af en af 80’erne og 90’ernes største stjerner; den anerkendte INXS-frontmand Michael Hutchence.

Hutchences hidtil usete private videooptagelser flettes sammen med venner, familie og kæresters minder om personen bag det offentlige image som karismatisk rockgud.

Blandt kæresterne møder vi popstjernen Kylie Minouge, der fortæller levende om tiden som verdens mest hypede australske kendispar og den danske topmodel Helena Christensen, der for første gang åbner op om sit forhold til Hutchence.

'Mystify: Michael Hutchence' viser gennem omhyggeligt udvalgt arkivmateriale hele historien fra barndom til det helt store internationale gennembrud som forsanger i INXS.

En voldelig episode forandrer Hutchence’s liv for altid og kickstarter en tragisk deroute, der får fatale konsekvenser, da drømmen brister en nat i København i starten af 90'erne. 

Filmen vises med engelske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
5.2
3.6

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmens force er, at den giver en anden og mere tragisk version af, hvorfor en af 90ernes største rockstjerner endte sit liv alene og depressiv. Den viser også, hvordan han med sin indtagende personlighed gjorde dybt indtryk på alle de mennesker, der var tæt på ham." (Nanna Balslev)

 • BT

  "Selv om man efterhånden kan fodre svin med dokumentarfilm om afdøde musikstjerner som Amy Winehouse, Whitney Houston og Kurt Cubain, så er filmen om INXS-frontfiguren Michael Hutchence et udmærket supplement til genren." (Morten Vejlgaard Just)

 • Ekstra Bladet

  "'Mystify: Michael Hutchence' er stykket sammen af diverse arkivmateriale fra medierne, tilsat en masse hidtil ikke offentliggjorte hjemmeoptagelser. Sidstnævnte er med til at give filmen et intimt præg, men samtidig forekommer den også sært distanceret." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... Lowenstien [har] formået at skabe en film, der ikke bare handler om mennesket Michael Hutchence og hans styrker og sårbarheder, men som også handler om familiemæssig omsorgssvigt og tegner et portræt af 80’erne og 90’ernes berømmelseskultur ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... en tilforladeligt velfortalt - om end visuelt lidt småforelsket - fortælling om et tumultarisk rockstjerneliv og et portræt af en ung mand, der var, som unge mænd er flest. Bare lidt mere. En hel del smukkere og temmelig meget mere succesfuld." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Mystify' er på højde med 'Amy', dokumentaren om Amy Winehouse, som satte en ny standard for film, der har adgang til privat materiale." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.