Muidhond

Tilladt for børn over 15 år
Filmen, der overordnet er roligt fortalt, har en trist og anspændt grundstemning, hvilket kommer til udtryk i dens fremstilling af en hovedkarakterens kamp med sine pædofile drifter. Den indeholder flere ildevarslende scener, hvor det er uklart om en mand vil forgribe sig seksuelt på en ung pige, og hvor hun giver udtryk for at hun er skræmt og berøringen er uønsket. Den indeholder desuden scener med voldeligt overfald, voldsom håndtering af en ung pige, en ung mands følelsesmæssige sammenbrud og onani i forhold til pædofile drifter. Det vurderes, at de nævnte elementer gør, at filmen kan virke skræmmende eller grænseoverskridende på de yngste børn og unge i aldersgruppen 11-15 år, og filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
19.08.2021
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Muidhond
|
Billetter
Muidhond plakat

Den hollandske film 'Muidhond' handler om Jonathan, en blid og venlig ung mand.

Jonathan har siddet i fængsel efter overgrebsanklager på et barn, men bliver løsladt på grund af manglende beviser. Han vender hjem for at bo med sin mor i udkanten af en belgisk havneby, og han ønsker brændende at glemme fortiden og skabe en lysere fremtid for sig selv.

Selvom han følger alle reglerne til punkt og prikke, bliver hans gode intentioner alligevel sat på prøve, da en mor og hendes 9-årige datter flytter ind i nabohuset.

Mere omtale af 'Muidhond' følger...

Skal du se Muidhond?
(1 stemme)

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.