Cookie- og Privatlivspolitik

Mr. Beans ferie

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
30.03.2007
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mr. Bean's Holiday
|

Mr. Bean har besluttet sig for at holde ferie ved den franske Riviera, men end ikke den engelske kanal kan stoppe den flodbølge af groteske og pinlige optrin, der følger i kølvandet på Mr. Bean

På Mr. Beans rejse igennem det franske for at nå frem til sit feriemål slår han følge med en rumænsk filminstruktørs søn og en skuespillerinde med stjernedrømme. Det lykkes ham både at bliver mistænkt for at være kidnapper og hyldet som verdenskendt filminstruktør, hvilket naturligvis afstedkommer en del forklaringsproblemer.

Se selv med, for det hele er fanget på film, hvor Rowan Atkinson med sin elastiske fysik igen når nye komiske højder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (45 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Langt sjovere end forventet og herlig plat roadmovie ned gennem Frankrig. Også et plus at den tager pis på kunstfilm. Det er jo nærmest genialt, at Mr. Beans håndholdte og totalt amatøragtige ferie videooptagelser ender med at blive det nye hippe indenfor auteurfilm.

Nikolaj

Har altid elsket, og ville altid elske Mr Bean, Rowan Atkinson er min ynglings komiker hvis man ser bort fra John Cleese.

Det er også en okay film, men jeg synes den er for lang, jeg kan meget bedre lide mr Bean afsnitene fra 90erne.

Der er også nogle sjove scener i den her film, men jeg synes ikke helt det fungere på samme måde.

JB007

Se den her film på grund af Mr.Bean. Fantastisk humor.

FilmFaxuser/1051580

'Mr. Beans Ferie' er sjov! Mere er der nok ikke at sige. Den er hverken decideret fiktiv eller nytænkende, den har ikke nogen særligt vigtige emner i handlingen, og så er den heller ikke specielt original i formen. Det er bare en sjov, lille film, til en hyggelig eftermiddag, i biografens mørke, som hverken vil skade små eller store sjæle. Mr. Bean er en af mine yndlings filmkarakterer, derfor skulle jeg helt sikkert også se denne film. Men, jeg har aldrig været, som sådan, fan af den komiske briter. Hver gang jeg enten skal til og se en af hans film eller et afsnit fra serien, så har jeg aldrig siddet med forventninger. Jeg har siddet, og set efter om filmen/afsnittet/serien kan overraske mig, selvom jeg ikke forventer det. Desværre lykkedes det ikke som det kunne have lykkedes for denne film, men heldigvis var jeg - og minde venner, momentvist undholdt under filmen. Dog er jeg overrasket over at jeg kunne finde det sjove i filmen, og så alligevel ikke. For hvis vi tænker nøje over det, så har både filmens og seriens styrke altid ligget i de komiske indslag der ganske fint og hele tiden har haft komisk timing. Det er derfor ikke svært at se, at manusforfatterne mest har fokuseret sig på humoren, end på at skabe en handling, der kunne være specielt god. Som sagt, er 'Mr. Beans Ferie' ikke det helt store. Det er en komediefilm, der skaber sin egen betydning til ordet "Retarderet", men som også underholde momentvis hele vejen igennem. En trestjernet-værdig roadmovie. Så skal du se den, så vil jeg råde dig til at være enten Rowan Atkinson eller Mr. Bean fan, ellers vil den ikke sige dig noget, mens du ser den! Men, okay i sig selv!

- Skrevet af: Elias

gyldenløve

synes den var skuffende den er hel sikkert en god film for en der synes at mr bean serien er vanvitig sjov synes selv de var sjove de første 2 gange men den her film var et flop da jeg synes at historien barre gentog sig selv

Lars Michael

jeg kan ikke se at man skulle være skuffet over den her film, det er jo mr.bean og han er stadig sjov.

Wayne

dog sjovere end serien. Charmerende tur til Cannes, med geniale scener på højde med Chaplins.

Tribute

Den var rigtig sjov og rigtig hyggelig, den for mig til at tænke på serien.
Den første Mr.Bean film (Mr.Bean: Den Ultimative Katastrofe film) var rigtig god og sjov og fik mig totalt i det glade humør.
Den minder mig også om Mr.Bean` action komedie "Johnny English."

Nu er han tilbage. Men nu ender det i paris hvor han endu engang roder sig ud i noget dumt.
Mr.Beans Ferie er virkelig god og perfekt for alle barnlige sjæle i alle aldre.

mikkel knudsen

den er fuldstændig sjov og godt med komdie
og med alle de ting som han lavet..men den er godt lavet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.