Cookie- og Privatlivspolitik

Moon

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Moon
|
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning m. intro
|
Sam (Sam Rockwell) har næsten udført sin ensomme mission med tre års ophold på en månestation, da han på en af sine inspektionsture bliver slået bevidstløs. Da han vågner op, er han ikke længere alene i sin vakuum-indpakkede verden. Instruktøren Duncan Jones (der er søn af David Bowie) bragede igennem med denne ekvilibristisk iscenesatte science fiction-film, der med sin isnende paranoia og drømmeagtige uforudsigelighed ligger lysår fra ’Star Wars’ og ’Star Trek’s ramasjang og eskapisme, men har sin helt egen stemning.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
4.4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hvis jeg havde set denne sci-fi klongyser i 80'erne, så ville jeg helt sikkert have syntes, at den var mega creepy. Men nu hvor man har set tilsvarende plots i så mange forskellige versioner, så var der ikke så meget at komme efter i Moon. Den første halvdel er ganske interessant. Men da plottet først er blevet afsløret, så er resten temmelig forudsigeligt. Det er især et problem, at man ca. halvvejs inde i filmen får afsløret klonernes begrænsede levetid på 3 år. Og så er det jo ret ligegyldigt, hvem der måske overlever og kommer tilbage til Jorden. De vil jo alligevel dø inden 3 år, hvilket tog al spændingen ud af filmen.

Nikolaj

Ikke helt blæst bag over, men er dog stadig meget positiv over for filmen, som gerne må få en fortsættelse, som de vidst har haft planlagt.

Bjarke

For en gangs skyld vil jeg fatte mig i korthed. "Moon" er en god film med et spændende plot, og Sam Rockwell spiller rigtig godt. Man skal ikke forvente en historie med fart på, fortællingen løber stille og rolig fremad, men den formår samtidigt at forblive spændende.

Nikolaj

Hvis man søger en film med et plot der ikke lige sådan er til at gennemskue, så er MOON en film man bare skal se! Den byder på en historie der virkelig overrasker!

Sam Rockwell gør det fantastisk i den krævende rolle, hvor han skal spille flere psykiske og fysiske stadier af rollen

Frank

God film

Wayne

Fantastisk enespil af Sam Rockwell - som pludselig møder sig selv!

Mere skal ikke afsløres, men godt lavet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.