Monster

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
23.04.2004
Originaltitel: 
Monster
Genre: 
Spilletid: 
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3.7
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)

Resumé

Aillen Wuornos barndom i Michigan er præget af misbrug. Børnemisbrug og narkomisbrug. Som 13-årig bliver den prostituerede Aileen gravid og siden går det fra ondt til værre. Aileen flytter til Florida og bliver motorvejs-luder.

I 1989 møder hun den noget yngre Selby og de to kvinder indleder et lesbisk forhold. Samtidig begynder Aileen at myrde de kunder, der vil voldtage hende. Aileen Wuornos arresteres i 1991 og henrettes i 2002.

Filmen er Charlize Therons. Den smukke skuespillerinde vender vrangen ud på sig selv og vandt både en Golden Globe og en Oscar for sin præstation.

Kommentarer

Filipe de Medeiros

Monster er en film om en lesbisk prositueret - ikke ligefrem en lækker tagline, men ikke desto mindre det, det drejer sig om. Men det man skal lægge mærke til, er den fantastiske præstation af den smukke Charlize Theron. I mange andre film spiller, blandt andet Djævlens Advokat, spiller hun en attraktiv kvinde, mens hun i denne film er forvandlet til, ja, et monster. Filmen er værd at se alene på den baggrund

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Charlize Theron gør det fantastisk som morderisk luder, der bare ønsker et godt liv for hendes kærdlighed og hende selv! Der skal være en stor ros til make up-artisterne!

Filmen er meget brutal, og hele vejen igennem historien er stemningen dyster og grusom. Det fungerer rigtig godt samtidig med at man følger hovedpersonens forvandling til et monster! Selvom hun måske er morderen i filmen, så kan man ikke lade være med at blive lidt rørt over det skæbne hun har påtaget sig!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Frank

Dårlig

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Forståeligt at Charlize Therons vandt priser for denne film, hvor hun vitterligt er et dræbende monster.

Der er ikke meget håb i filmen, som virkelig beskriver menneskets skyggesider.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Hearmeroar

Den var sku meningsfuld

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter