Cookie- og Privatlivspolitik

Moms' Night Out

| |
Moms' Night Out
|

I komedien 'Moms' Night Out' tager Allyson med sine veninder på en hyggelig aften i byen, mens mændene skal passe børnene derhjemme. Hvad kan mon gå galt?

'Moms' Night Out' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det føles som lidt af en anakronisme at sidde og se en film, hvor mødrene er fuldt up-to-speed med alle de moderne kommunikationsformer som blogging, chatting osv. - men hvor fædrenes roller omvendt ligner noget fra 50’erne ift. deres evner i husholdningen og børnepasning. Det er dog næppe så slemt i virklighedens USA, for Mom’s Night Out er trods alt bare en crazy-komedie.

Den starter i et forholdsvis roligt og realistisk tempo, og man tænker, at nu skal man se en film med nogle mødre, der har fået nok (i stil med Bad Moms). Men så drejer filmen pludselig over i en jagt på et forsvundet barn. Og det bliver denne vanvittige jagt på barnet, som præger det meste af filmen. Det er sjovt af og til, men manuskriptet er for rodet, og for meget fokus på action frem for komik trækker ned. Har man ikke andet at lave, og er man i stemning til en sjov familiefilm, så tjener den sit formål. 3 små stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.