/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Mød min 'måske' kone

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
24.02.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Just Go With It
|
I 'Mød min måske kone' vil plastikkirurgen Danny (Adam Sandler) gøre alt for at score de smukkeste damer i byen. Derfor går han med vielsesring, selvom han ikke er gift.

Danny lader som om, at han har et dårligt ægteskab, hvilket ofte medfører dyb sympati fra de kvinder, han møder. Han forelsker sig i den meget yngre Palmer, som desværre hurtigt opdager hans trick.

Jennifer Aniston er den trofaste assistent, som Danny får til at spille hans kommende ekskone for at vinde Palmers kærlighed.

'Mød min måske kone' er instrueret af Dennis Dugan ('Golfbanens skræk', 'Big Daddy', 'Drengerøve').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (429 votes)
5
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den ellers drevne Dennis Dugan har lavet en film med så lidt overskud, at den hverken forstår at udnytte sin satire over plastikkirurgi eller en selvironisk Nicole Kidman i en birolle." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Kun slutningen er mere forudsigelig end selve handlingen. Men det fungerer, fordi kemien imellem de to er perfekt." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Hvis man synes store næser, hysteriske accenter og kokusnødder i endetarmen er afsindigt morsomt, er dette lige sagen. Alle andre rådes til at springe over." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Manuskriptet er tvunget, situationskomikken lammes af, at situationerne er håbløst ligegyldige, og filmens uendeligt lange, næsten to timers spilletid gør selv den mest svorne Adam Sandler-fan mat i sokkerne." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Det er lange 116 minutter. Kun antydningen af en romantisk gnist mellem Sandler og Aniston redder 'Mød min (måske) kone' fra den totale fallit." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Rigtig sjov film, som man kan lære noget af. Filmen viser at man kommer klart længst med sandheden. Adam Sandler er utrolig sjov, så han får en til at grine tit. Det eneste er lige at den er forudsigelig. Man kan jo se at den løgn ikke kommer til at holde i lang tid.

Katrine

En dejlig film med Adam Sandler, sjov og romantisk på hans helt egen måde, den skal ses igen.

Lars Michael

kommer ikke helt op som man kan havde håbet på,men Adam Sandler prøver at gøre filmen sjov,det lykkes lidt men så heller ikke mere.

Wayne

Typisk Adam Sandler humor, mens vi venter på noget væsentligt så kan vi da se på ham og hans film. Men harmløst er det da - og indimellem trækker man på smilebåndet.

nickzytotreuser/9527

Rigtig god, sød, sjov og romantisk film. Jeg var lidt skeptisk i starten men det forsvandt hurtigt. Filmens handling er både sjov og romantisk blandet med lidt drama, hvilket gør filmen spændende og fangende. Skuespillerene gør et fantastisk arbejde og de er med til at gøre filmen endnu bedre.

Kanon film som jeg helt sikkert ville se igen og helt klart anbefale til andre. 4 ud af 6 stjerner her fra.

Maria

En film med Adam Sandler kan aldrig gå helt galt. Han har den fantastiske humor op at ringe, og den kører fantastisk deroppe! Den med gedeskægget, fik mig til at grine hver evig eneste gang han gjorde det! En god komedie, med rigtig mange steder, hvor man bare ikke kan lade være med at grine! :-)

Rikke

En rigtig sød og sjov film.. Man er underholdt med romantik og humor hele vejen igennem filmen.. Den skal helt sikkert ses igen..

Julieuser/923248

En vakse ægte chick-flick! filmen var sød og sjov, men utrolig forudsigelig.

Sandra

Jeg skal ind og se den imorgen ;D
Glæder mig ;D

Julieuser/923248

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.