Cookie- og Privatlivspolitik

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
26.01.2012
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mission: Impossible - Ghost Protocol
|

I actionfilmen 'Mission: Impossible - Ghost Protocol' vender Tom Cruise tilbage som IMF-agenten Ethan Hunt.

Denne gang får Hunt sammen med det øvrige bureau skylden for terrorbombningen af Kreml i Rusland, og de bliver alle miskrediteret, da præsidenten iværksætter "Ghost Protocol".

Uden ressourcer eller støtte forsøger Ethan nu at rense bureauets navn og forhindre et nyt angreb. Situationen kompliceres, da Ethan må gennemføre missionen med sit IMF-team, hvis personlige motiver han ikke kender til fulde.

'Mission: Impossible - Ghost Protocol' er det fjerde kapitel i filmserien, som har indspillet to milliarder dollars på verdensplan.

Denne gang instruerer Brad Bird, kendt for 'Drengen og jernkæmpen' (1999) samt Pixar-titlerne 'De utrolige' (2004) og 'Ratatouille' (2007).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1244 votes)
4.6
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Ghost Protocol' er lidt rodet og lidt lang. Men både spænding og underholdning er i top hele vejen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... hver gang du er overbevist om, at 'Ghost Protocol' ikke kan blive mere action-grænseoverskridende, så sparker hele holdet historien op i det næste umulige gear. ... intet mindre end fremragende." (Henning Høeg)

 • Børsen

  "Hvis en film har en intelligenskvotiont, ligger 'Ghost Protocol' midtvejs mellem 'Transformers' og 'Ocean's 11', hvilket til en underholdende og absolut uforpligtende biograftur er lige nøjagtig tilpas." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "... god, gammeldags ... toptunet underholdning, der giver masser af smæk for skillingen. Men altså heller ikke mere end det." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Skønt filmen finder på alt muligt og umuligt, er manuskriptet og dialogen slatten og vrøvlet og iscenesættelsen slap og blank..." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... stærkt underholdende, og da instruktøren, Brad Bird, forsyner dem med et par forrygende tegneserieelementer, er den i tilgift også morsom." (Erik Jensen)

 • Weekendavisen

  "Fire kup er nok ét for mange, men skabelonen lever i bedste velgående." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Fed film!

Bjarke

"Mission Impossible: Ghost Protocol" leverer humor og masser af god action. Til gengæld er plottet svagt, for at sige det så mildt som overhovedet muligt. Faktisk synes jeg, at der er et sideplot, som jeg finder mere spændendeend selve hovedplottet. Det ødelægger dog ikke helt oplevelsen, så filmen kan anbefales som en god og spændende actionfilm.

Nikolaj

Dog lidt langtrukkende til sidst.

CINEMANDRUP

Ethan Hunt skal igang med sit fjerde kapitel i Mission Impossible serien. Denne gang med instruktør Brad Bird bag roret som instruktør og i min optik var det en god ting.

Filmens historie er godt skrevet og manuskriptet fungerer meget godt, men til tider bliver det en lidt knudret omngang og andre gange ryger den lidt ud af kurs.

Skuespillet kan jeg ikke sætte en finger på, for det er som det hele tiden har været: fantastisk. En undtagelse vil jeg dog påpege: Michael Nyqvist som skurk er ikke en favorit i min verden. Han leverer en skurk som hurtigt er ude af din erindring igen. Han virker kedelig og jeg følte ikke at han var den mest oplagte kandidat til en skurk.

Action er er der altid nok af i denne franchise og denne film er ingen skuffelse. Den har alt hvad er godt drengehjerte begærer når det kommer til action og gadgets. Et uforglemmeligt øjeblik er uden tvivl Tom Cruise' krav om at lave sin egne stunts som markerer sig. At han har fået lov til at løbe og danse på verdens højeste bygning er en fryd for øjet og folk med højdeskræk at se. Det er flot ramt og visuelt imponerende.

Filmen slutter ligeså åbent som de foregående, da man ikke vil slutte en sådan franchise så længe der stadig er masser at hive ud af den.

Denne film er en solid protokol og et blik værdigt, helt bestemt. Det er ikke den bedste i rækken, men underholdningen er i top og så er det Mission Impossible for helvede:-) Elsker det.

This Message Will Selfdestruct In 5 Seconds

Karen

Jeg kunne mærke at min kritik lå helt sikkert på den lidt mere negative side.. Jeg havde nok bare fået nok af Tom.. Men blev nu alligevel grebet af nogle gode action-scener..

Sune

Kan stadig sit skidt som agent! Han er lige så overbevisende som altid!

Bestemt et godt gensyn med film serien!

Marianne

Rigtig god action!!!

Alex - Cykelkongen

Mission impossible er overhovedet ikke blevet dårligere, tværtimod er det blevet endnu bedre! Da specieleffekts osv, bliver bedre og bedre, så virkede den nye mission impossible totalt overlegende overfor spionfilm, som jeg har set fornyeligt.

Dog kan han ikke slå James Bond, som er et helt andet niveau og måske ikke helt kan sammenlignes med mission impossible.

Frank

God film

MlzDKuser/13728

Hvis ikke man har set de andre - så er den meget forvirrende :/ andet kan jeg ikke skrive

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.