Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Mission: Impossible 6 - Fallout

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionfyldt og spændingspræget grundstemning. Den indeholder mange scener med slåskampe, drab, trusler og forfølgelser. I én dramatisk scene springer to mænd ud fra et fly i uvejr, og den ene rammes af lynet. I en anden langvarig scene ser man en voldsom slåskamp på et toilet, og en man bliver skudt. I en tredje scene er en mand ved at drukne i en lastbil, som er kørt i vandet. I en afsluttende scene er en hovedperson i livsfare og under voldsom beskydning under en helikopterjagt, og han kæmper efterfølgende en langvarig kamp for sit liv - blandt andet mod en skurk med et vansiret ansigt. Da de voldsomme scener ikke udpensles, og da hovedpersonen er stærk og klarer strabadserne, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
02.08.2018
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Mission: Impossible - Fallout
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, 4DX 2D, Level 7, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

I actionfilmen 'Mission: Impossible - Fallout' er Tom Cruise tilbage for sjette gang i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt.

Efter en mislykket mission ender nogle atomvåben i de forkerte hænder, og Ethan Hunt og hans gruppe tvinges til at samarbejde med CIA og den mere hårdhændede agent Walker i et kapløb med tiden.

Men sagen viser sig at stikke dybere end som så for Ethan, især da gamle venner og fjender pludselig begynder at spøge, og den toptrænede agent hjemsøges af sine egne bedste intentioner. 

For første gang i franchisens historie skal én instruktør for anden gang styre løjerne bag kameraet, McQuarrie stod således bag det forrige kapitel Mission: Impossible - Rogue Nation. Det bliver det femte samarbejde med Cruise, det har også tidligere lavet bl.a. Jack Reacher.

'Mission: Impossible - Fallout' er seriens mørkeste kapitel og kan ses som den foreløbige kulmination på historien om Ethan Hunt i mødet med fortidens skygger. Filmen er dog også i sig selv et selvstændigt værk, der i vanlig Impossible-stil byder på storslået action, livsfarlige stunts og humor. (copyright: kino.dk)

Se vores interview med skuespillerne og instruktør her.

Hør vores podcast om hele Mission: Impossible-franchisen her.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (157 votes)
5.1
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... det [er] måske alderen og sårbarheden, der gør denne film til en af de bedste i 'Mission Impossible'-serien. Simpelthen fordi den rykker Ethan Hunt-skikkelsen lidt ud af den gloriferede heltedyrkelse." (Sarah Iben Almbjerg)

 • BT

  "... præcis så hæsblæsende glimrende som de øvrige film i serien og er endog en af de allerbedste." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "... trods det høje tempo sidder man faktisk og keder sig det meste af de 147 minutter spektaklet varer." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... blandingen mellem verdenspolitik og cirkusakrobatik, mellem højteknologiske finurligheder og analogt heltemod smelter sammen til en perfekt biografoplevelse." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Mission: Impossible - Fallout' er designet til rollen som sommerblockbuster. Tempofyldt underholdning til lands, til vands og i luften ... " (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Der var gang i film fra start til slut, vil mene EN af de bedste som er lavet med Tom C.

Flere gav deres besyv med hensyn til action, sejt motorcyklist too.

Har du brug for en dag hvor du læner dig tilbage , så er filmen perfekt du er underholdt så du endda kan glemme sodavand eller dit slik!

IM STEPH

Jeg er så imponeret over Tom. Han laver igen en masse vilde stunts. Han sætter sit liv på spil for at gøre scenerne så fede som muligt. De kunne have sparet mange penge og brugt CGI.

Plottet er lidt tamt, typisk agent plot. men der er nogle gode twist og stærke skuespiller præstationer. Det er svært at vælge ens yngling actionscene fordi de er alle så gennemførte. Den SKAL ses i IMAX. Sikke en oplevelse!

Henrikuser/298960

Ganske simpelt en flot og underholdende film ......og hvor jeg synes 5’eren var stærk, så er denne 6’er bare lige en tand bedre .... og respekt for at man kan holde så højt niveau i en række på 6 film ..........SKAL SES

Tim

Jeg har set alle de andre film, som jeg synes på ingen måder skuffer. Om jeg så skal ud og tag et kviklån for at få råd, så skal jeg bare ind og se den!

IM STEPH

At du har set filmen. Det ødelægger film ratingen

Marianne

Helt som den skal være, fuld fart frem, små overraskende momenter, og stadig god humor. Man får en god historie som altid og et smil på læben. Samtidig tænker man lige, hvilke stunts er det lige Tom selv laver her!
Dog var lyden lige skruet højt nok op i salen med så få gæster!

Louie

Da jeg var inde for at se Mission Impossible 6 gik jeg efter at se preikestolen i Norge men blev skuffet da der stod det var i karsahkstan da jeg selv har været på preikestolen. Og for dem der ikke kender preikestolen men som har set filmen så er det den klippe de hænger på og hvor ethan Hunt detonere atombomberne.

lola

se nå full film >>> MASTER-MOVIES.XYZ

Tina

Nøjagtig som med de øvrige MI film - bliver du lynhurtigt kastet ind i det her agent set-up
Super spændende fra ende til anden - og med lidt kant af romantik - herligt

peter

Til folk der er fans af Simon pegg, prøv at checke hans nye film ud han kommer med kaldet slaughterhouse rulez, ser dæleme sjov ud

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.