Cookie- og Privatlivspolitik

Minisekterne - På nye eventyr

Tilladt for alle
Filmen veksler mellem en varm, humoristisk og let dramatisk stemning. Den indeholder en række let dramatiske scener, hvor hovedfigurerne jages, trues eller på anden vis er i fare. I en scene er en af hovedfigurerne lige ved at blive ædt af en faretruende spindler. Under flugten bliver hovedfiguren slået bevidstløs og er tæt på at dø. I en anden scene bliver to af hovedfigurerne slugt af en rovfisk, men redder sig ud. Filmens insekter er imidlertid animerede. Vi ser ikke nogen dø, og insekterne er modige og handlekraftige. Derfor vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
07.03.2019
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Minuscule - Les Mandibules du Bout du Monde
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Animationsfilmen 'Minisekterne - På nye eventyr' handler om en lille mariehøne, som ved en fejl bliver fanget i en kasse og sendt til Caribien. 

Da mariehønens forældre finder ud af, hvor han er, begiver de sig ud på en heroisk rejse for at redde deres søn. Planen vanskeliggøres dog, da det også er op til mariehønerne at redde et stykke af regnskoven.

'Minisekterne - På nye eventyr' er opfølgeren til Minisekterne, som handler om en sort myre og en mariehøne, der må slå sig sammen for at løse problemer på skovbunden. Begge historier om de små insekter er baseret på korte TV-afsnit, som tidligere har været vist på dansk TV. 

Insekter i hovedrollerne kan også bl.a. ses i familiefilmene Antz og A Bug's Life. Familiefilmen her er dog helt uden speak overhovedet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.2
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Minisekterne - På nye eventyr' er både sjov og spændende – og lidt for lang." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... hvor de fleste børneanimationer med blockbusterambitioner i stigende grad kopierer dramaturgien fra voksenfilm med voldsomt svigende kurver og hæsblæsende action, er minisekternes historie et meget roligere drama med et tålmodigt udfoldet plot." (Joakim Grundahl)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.