Cookie- og Privatlivspolitik

Mick Fleetwood & Friends (uden undertekster)

|
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mick Fleetwood & Friends
|

Med en opstilling af rock-navne som Neil Finn (Crowded House), Noel Gallagher (Oasis), Billy Gibbons (ZZ Top), David Gilmour (Pink Floyd), Kirk Hammett (Metallica), Jonny Lang, John Mayall, Christine McVie (Fleetwood Mac), Pete Townshend (The Who), Steven Tyler (Aerosmith) og Bill Wyman (The Rolling Stones) er denne på alle måder unikke koncertbegivenhed, optaget i The London Palladium den 25. februar 2020, en oplevelse, man ikke må gå glip af, hvis man er fan af musik. Og hvem er ikke det?

Peter Green blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame sammen med Fleetwood Mac i 1998. Rolling Stone magazine placerer Peter som en af de 100 Største Guitarister nogensinde. Før selve koncertfilmen, som er instrueret af den prisvindende koncertinstruktør, Martyn Atkins (Joni 75, Crossroads Guitar Festival, Cream at the Royal Albert Hall), er der “opvarmning” med en introduktion af Mick Fleetwood samt eksklusive optagelser fra prøverne og interviews med nogle af de gæsteoptrædende kunstnere. Den legendariske producer, Glynn Johns, som producerede albums for The Who, The Rolling Stones, The Eagles og Led Zeppelin, har designet koncertbegivenhedens lydbillede.

“Koncerten er en hyldest til de tidlige blues-doge, da det hele startede, for det er vigtigt at anerkende den vidtrækkende indflydelse, som Peter og de tidlige Fleetwood Mac havde på musikverdenen. Peter var min største læremester, og det glæder mig i den grad at hylde dette utrolige talent. Jeg er meget beæret over at dele scenen med nogle af de kunstnere, som Peter har inspireret gennem tiderne, og som deler min store respekt for denne enestående musiker.”

– Mick Fleetwood

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
6
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
William

Hvilken smuk film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.