Cookie- og Privatlivspolitik

Mia og Migoo

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
17.11.2011
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mia et le Migou
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

'Mia og Migoo' er en familiefilm med dansk tale.

Mias far tvinges til at forlade hende for at arbejde i junglen med en boring af en vejtunnel, som skal føre fremtidige gæster til et kommende luksuriøst hotel.

På mystisk vis bliver han indespærret i tunnelen, og Mia beslutter sig nu for egenhændigt at finde ham. På sin rejse dertil møder hun det mystiske væsen, Migoo. Migoo og hans venner passer på livets træ - et træ som er nødvendigt for at Jorden og dens skabninger kan overleve.

Der er dog et problem - træet gror lige der, hvor hotellet skal opføres! De to nye venner får nu nok at gøre med at finde Mias far, og ikke mindst, redde planeten Jorden fra at dø!

'Mia og Migoo' er instrueret af manden bag 'Frøernes Spådom'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Tempoet er adstadigt og de ting [Mia] møder er kedsommelige og af og til decideret uforståelige. Den stedvise charme ligger i animationen..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "... en fin film, der er gjort af klassisk stof for børn. Den er opbyggelig og pædagogisk... det havde ikke skadet, at filmen havde været lidt mindre bastant i sin retorik. Men det ændrer ikke på, at 'Mia og Migoo' som helhed er et forfriskende bud på, hvad man også kan vise for børn i biografen." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Klicheen om børn som naturbeskyttere kunne snart være et skeptisk eftersyn værd, og ikke al slags naturpoesi kan uden videre stilles over for moderne teknologi. Voksenfigurerne er groft karikerede... Men filmen har originalt og smukt scenografihåndværk..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Snow White

Var inde og for at se 'Mia og Migoo' her i weekenden, den var dog hygelig, men virkede også lidt kedelig. Den er meget god og den vil sikert tage mindre årige med ud på et farefyldt eventyr de sent vil glemme. Mange sjove scener, og en film der er så uventet at den er lidt svære at gennemskure. Blev dog lidt skuffet over traileren som ikke gav meg tyk på historien/handling. Dog en meget fin og nydelig familiefilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.