Cookie- og Privatlivspolitik

Men in Black III

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.05.2012
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Men in Black III
|

I 'Men in Black III' tager agenterne J (Will Smith) og K (Tommy Lee Jones) atter de sorte Ray Ban-solbriller og jakkesæt på.

Det er 10 år siden, vi sidst så noget til agenterne i biografen, men nu er de tilbage.

Denne gang må Agent J (Will Smith) rejse tilbage i tiden til år 1969 for at forhindre et rumvæsen i at dræbe hans kollega og gode ven Agent K (Tommy Lee Jones/Josh Brolin).

Hvis missionen mislykkes, vil det ikke bare betyde, at K ophører med at eksistere, men også at hele det hemmelige statsorgan til bekæmpelse af onde rumvæsner vil gå til grunde – og dermed hele Jorden.

Will Smith (I Am Legend) og Tommy Lee Jones (Captain America: The First Avenger) er begge tilbage i den tredje film om de sortklædte beskyttere imod "The Scum of the Universe".

I rollen som den unge K optræder Josh Brolin (No Country for Old Men), og man kan også se Lady Gaga i en mindre rolle, imens Barry Sonnenfeld atter står for instruktionen. De to første Men in Black-film har tilsammen indspillet mere end 1 mia. dollars på verdensplan.

'Men in Black III' kan også ses i 3D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (534 votes)
4.3
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en velproduceret og tempofyldt gang letfordøgelig humor med flotte effekter, men desværre også med en vis slap nonchalance i udførelsen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... bestemt ikke en total fuser. Men efter ti års ventetid kunne man med rette have forventet mere..." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... fortælletempoet [er] effektivt, og visuel opfindsomhed og legesyge lydeffekter er også med til at løfte løjerne." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "... en slags omvendt sciencefiction-historie - hvor alt kan ske, og alt er forvirrende." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Det rene pjat? Ja! Men netop rent og udfoldet med topmålt energi og production value, fantasi og humør." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg synes de to forgængere har været rigtig gode og underholdende film! Denne tredje film holder niveauet endnu en gang! Selvom vi ikke ser meget til Tommy Lee Jones, så gør Josh Brolin det fantastisk som en yngre agent K. Han fanger virkelig Tommy Lee Jones' kolde mimik og tale!

Der er et lidt dybere og meget anderledes plot end hvad vi tidligere har set, og det trængte serien også til. Det er forfriskende!
Nu venter vi i spænding på om de kunne finde på at lave en 4'er!

jesperuser/451626

Men in black er kanon fed , bedre end 2ern

Malak

Ligner utrolig meget de andre film og kan være lidt kedelig!
Der er intet fængende ved filmen!

Thea

Super film, der helt klart lever op til de to foregåendes højder af sjov, humor, overraskelser og underholdning. En film man helt klart kan se igen og igen, uden at blive træt af den.

FilmFaxuser/1051580

'Men in Black' var for det meste kun skuffende på grund af filmens mange stillestående og tavse øjeblikke (hvor vores helte spiser tærte), der uheldigvis får de 80min. til at virke længere en man skulle tro. Alt for store forventninger er nok heller ikke det mest anbefalelsesværdige at have, for det mislykkedes for filmen at danse rundt om hvad sit publikum havde glædet sig til. Men for den voksne tilskuer, der holder af den slags film, der serverer en fin cocktail af science fiction, tilsat en kombination af action med store dele komedie, så er 'Men in Black 3' et oplagt valg til et par timers eskapisme, for hvis du slår hjernen fra, og ser filmen uden de korrekte hæmninger eller forventninger, så vil du måske blive ret imponeret over filmen (det prøvede jeg i det sidste kvarter af filmen, jeg ville ønske at jeg havde gjordet det i starten af filmen, for den blev pludselig mere troværdig, altså under den hæmningsløse tilstand). Derudover holder herlige Will Smith (J/Jay/James) og hans både interne og normale jokes, stemningen i gang allerede fra første færd, og det mest imponerende er, at den aldrig ebber ud. Du skal dog ikke regne med at se særligt meget til Tommy Lee Jones, for Josh Brolin stjæler hele rampelyset, men det mener jeg ikke på den dårlige måde, for Brolin klarer det rigtigt godt - som den yngre agent K. Filmen er i helhed, en okay omgang med mændene i sort. Du skal dog ikke - ligesom mig, starte filmen i det seriøse og forventningsfulde hjørne, for 'Men in Black 3' er jo (det kan man allerede se i traileren) hverken dybsindigt eller et mesterværk, så du kan ligeså godt slå hjernen fra og opleve J´ akavede tur tilbage til 1969. Filmen får tre stjerner, og kan fint anbefales til næste biograftur, og/eller hjemmebiografen, for den er alt i alt en okay efterfølger!

- Skrevet af: Sarah

Wayne

MIB er tilbage på sporet. Efter den mislykkedes 2'er har man virkelig strammet op, og lavet en fed historie som endda ender med at fortælle noget om både K og J's fortid.

Thumbs up til forfatterne som har ramt tonen spot on. Selv om det er mange år siden sidst.

Andreas

Den sad lige i skabet! Fremragende film, som klart er den bedste i rækken. Den leverer til tider god humor, massere af "spaceaction" og man får serveret en masse nye oplysninger om bl.a. "K" fortid og andre ting. Will Smith gør det som sædvanligt perfekt i rollen som "J" og han kommer endnu engang med en masse komiske kommentarer. Josh Brolin gør det også fint i rollen som den unge "K", om man får ligesom set en yngre og mere afslappet version af den ellers meget negative "K".
Godkendt!

Mathias

Den var god men den kunne godt ha været bedre, der var for lidt action

Nadineuser/13852

Jeg frygtede den til at starte med, men jeg rigtigt glad for jeg har set den nu. Det lige som om det hele giver mening. Det bestemt ikke bare endnu en. Det var en virkelig kærligheds fyldt film - hvis man kan tillade sig at sådan om Men In Black

Hans

Jeg var inde og se filmen nogen dage efter den udkom.
Synes klart den er god, der er gode special effects og gode skuespillere.
Will Smith og Tommy Lee Jones, gør et fantastisk arbejde som skuespillere.
Filmen er fyldt med god humor og elsker slutningen, som fortæller dig, hvordan det hele startede.
Hvis jeg havde pengene, ville jeg klart købe den på dvd, da det er en film der kan ses igen og igen.

Alt for fed - klart anbefalet til alle også folk der ikke kan lide denne genre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.