Cookie- og Privatlivspolitik

Ma Ma

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har for det meste en rolig og varm grundstemning, men bliver ind i mellem mere alvorlig og indeholder også enkelte dramatiske scener og scener med let seksuelt indhold. I én scene græder en kvinde voldsomt, da hun får at vide, at hun er uhelbredeligt syg. I en anden scene tager hovedpersonerne på sexclub, og man ser en nøgen kvinde, som omfavnes af tre nøgne mænd. Da fortællingen ellers er rolig og også indeholder positive forløsninger, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
17.03.2016
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ma Ma
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler
|

Den spanske film 'Ma Ma' handler om alenemoren Magda, der møder manden Arturo til sønnens fodboldtræning, hvorefter et bånd mellem de to opstår.

Magda bliver hans form for trøst, mens han gennemlever en familietragedie, men snart fanges den stærke kvinde selv i en vanskelig situation, da hun får konstateret brystkræft. Sorgen lurer om hjørnet, men Magda og Arturos spirende kærlighed bliver det redskab, der skal til for at overkomme modstanden.

Penélope Cruz spiller hovedrollen som Magda, og filmen betyder en hjemvenden fra Hollywood for den spanske megastjerne, der senest har kunnet opleves i komedierne Zoolander 2 og Grimsby.

'Ma Ma' instrueret af manden bag Sex & Lucia.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.4
3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Desværre læsses de dramaturgiske begivenheder ovenpå hinanden så hurtigt og hulter til bulter, at det er svært at trække vejret for katastrofer og kalamiteter." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "Penélope Cruz er en væsentlig årsag til at koncentrationen fastholdes i et plot, der fra start til slut virker som et friskt, originalt og uforudsigeligt pust i genren 'sygdomshistorier på film'." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "Få andre temperamenter end det spanske vil insistere på at store kunstneriske armbevægelser kan bruges til dynge så mange følelser ovenpå hinanden. Det er så imponerende, at det næsten SKAL opleves. Men det er bestemt også seriøst tæt på den helt store selvparodi." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Medems brug af drømmesyn og flittige jump cuts tilsætter 'Ma Ma' en duft af magisk realisme, der blandes med skamløs, jordnær sentimentalitet, og kan man overgive sig til denne cocktail, er 'Ma Ma' et virkelig interessant bekendtskab." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Vi kommer tæt på kroppen, men vi kommer aldrig indenfor, hvor sorg og håb kæmper om retten til livet. Det går alt for stærkt i en klichétung film, der ikke bliver så svær at fordøje som den selv tror." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "'Ma ma' er en stilforvirret og uforløst film, som skal leve i kraft af Cruz’ portræt af den døende kvinde. Men indsatsen ligner en sportspræstation, og Medem har forlagt sin æstetiske stedsans." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Metteuser/585263

Smuk film, gribende og flot. Dejligt med spansk til en afveksling. Penélope Cruz gør det fænomenalt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.