Cookie- og Privatlivspolitik

Love is a Bitch

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Amores Perros
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'Love is a Bitch' er et mexicansk drama, der udspiller sig i Mexico City.

Tre fortællinger om folk og deres relation til hunde, der symboliserer deres egen situation - folk, hvis indbyrdes forhold opstår gennem et skæbnesvangert færdselsuheld.

'Love is a Bitch' er Alejandro G. Inarritus debutfilm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.5
0

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Fin film

S. Rico

Iñárritu’s første film er på spansk og ligesom hans øvrige film et mesterværk. Han er ikke den der har opfundet metoden med at lade forskellige tilsyneladende uafhængige skæbner flette sammen. Men han er afgjort en af dem i verden, som er aller bedst til denne kunstform.

Wayne

Tror du tager fejl - og denne film er iøvrigt før de andre (faktisk fra 2000).

Det var først efter denne film at Hollywood fik øje på ham.

At lave film på denne specielle måde, tror jeg faktisk er hans opfindelse. Crash som vandt en Oscar efter samme recept er fra 2004, og helt klart en efterligning af denne film).

S. Rico

Love is a Bitch er da hans første film (hvis man ser bort fra kortfilm). Og der har da bestemt været denne typer film før - eksempelvis Short Cuts fra 1993.

Wayne

Sorry, jeg snorksov vist. Jeg tror jeg læste det, som at du skrev at det var hans første film, på Spansk. Det gjorde at jeg fejlagtigt konkluderede at du ikke vidste at den var før de andre. Short Cuts har jeg haft længe, og jeg må snart tage mig sammen til at se den - især hvis den er lavet efter samme formel.

S. Rico

Har du virklig ikke set Short Cuts? Jeg husker tydelig, at jeg så den i biografen, da den kom frem (i de gamle Scala biografer i København). Den er ikke skåret helt efter samme formel, idet interaktionen mellem de forskellige skæbne-historier slet ikke er lavet så gennemført som hos Iñárritu. Så man kan roligt sige, at Iñárritu har videreudviklet og forfinet metoden.

Året efter Short Cuts lavede Robert Altman jo så Prêt-à-Porter, som også vikler forskellige skæbner ind i hinanden. Men denne film er slet ikke på samme niveau som Short Cuts.

Wayne

Det må jeg se at få indhentet. Jeg har haft den nede fra hylden et par gange, men hver gang var der lige noget der var mere spændende.

Prêt-à-Porter har jeg til gengæld set - og enig, den er ikke det helt store. Det var vist mest for at samle det imponerende cast af kvinder, incl. vores egen Helena Christensen. Historie var der ikke meget af...

Wayne

Den først film jeg så af instruktøren med det svære navn. Men hvilken! Det er svært ikke at blive rørt af de tunge menneskeskæbner, som hvivles sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.