Cookie- og Privatlivspolitik

Little Men

Tilladt for alle
Filmen har en varm stemning og et roligt forløb. Den indeholder mild dramatik i form af skoleslagsmål og scener med forældre der er knugede, grædende eller skælder ud. Da der filmen igennem tages vare på de implicerede børn af omsorgsfulde voksne, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
17.11.2016
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Little Men
|
Versioner: se alle
2D, 2D Filmperler
|

Dramaet 'Little Men' følger venskabet mellem Jake og Tony. Jakes familie flytter til et flerfamiliehus i Brooklyn, der er blevet efterladt til dem af hans afdøde bedstefar.

Tonys enlige mor, Leonor, har kjolebutikken i stueetagen, og de to drenge får hurtigt et særligt venskab stablet på benene. Men da Jakes forældre beslutter sig for at hæve Leonors husleje, begynder en fejde mellem de voksne at tage form.

Jake og Tony lægger i begyndelsen ikke mærke til forældrenes skærmydsler, men konflikten vokser sig gradvist større og truer drengenes venskab.

’Little Men’ er instrueret af Ira Sachs, der også har stået bag den kritikerroste Keep the Lights On med Thure Lindhardt i hovedrollen. Den stigende gentrificering og at flytte fra Manhattan til Brooklyn var også et gennemgående tema i Sachs' sidste film 'Love is Strange', der skilte et nygift, homoseksuelt par mens de søgte efter et billigere sted at bo. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.9
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "De voksne spiller superbt og de to teenagere - den stille betragter Jake og den mere højrøstede Tony med ensartede drømme – virker meget naturtro." (Jacob Wendt Jensen)

 • Filmland P1

  "'Little Men' kan noget, de fleste andre dramaer ikke formår, at få os til at se hvad der sker mellem mennesker, når tilfældighederne pludselig går amok." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er en lille film om privilegier, en såkaldt ”slice of life” i et næsten Woody Allensk New York, men 'Little Men' savner den legendariske instruktørs humor." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Little Men' er en varm og velspillet lille film om venskab med fint anslået stemning." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Jeg vil ikke gøre det til en principiel pointe, det tror jeg nemlig ikke, det er, men fordi 'Little Men' lige præcis ikke insisterer på at være vældig original, formår filmen faktisk at blive det." (Lars Bukdahl)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.