Cookie- og Privatlivspolitik

Let it Be Morning - Arabian

11.11.1969
| | | |
Automatic text: 
I ’Let it be Morning’ er hovedpersonen Sami (Sami Bakri) familiefaren, der på papiret har han det hele. Men til bryllupsfest for broderen mærker vi følelsen af tomhed under overfladen: Sami danser ensom i en nabobygning, som familien er ved at opføre, og møder her en illegalt indkvarteret fattig palæstinensisk ansat med sit barn.

Sami bliver mindet om sine privilegier, og det bliver i tiltagende grad svært at lukke øjnene: Der er klapjagt på ’illegale’, huse bulldozes i byens udkant, en mur skyder op i en citronlund, og bevæbnede vagter bliver mere og mere bistre.

Den israelske mur spejler muren om Samis hjerte. Kan Sami udvikle sig, måske endda så meget, at hans lillebror genvinder agtelsen for ham?

Nogle husker måske perlen ’The Band’s Visit’ – instruktøren af den film er nu tilbage med endnu en flok godmodige, bittersøde, men også fejlbarlige karakterer i en film om mennesker fanget i midten af den israelsk-palæstinensiske polarisering. Filmen er skabt af israelsk-palæstinensiske kræfter i samspil, hvilket i sig selv har gjort filmens liv svært.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.