Cookie- og Privatlivspolitik

Leatherheads - et frækt spil

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Leatherheads
|

'Leatherheads - et frækt spil' er ikke planlagt til premiere i Nordisk Film Biografer...

I 'Leatherheads - et frækt spil' vil den charmerende og ligefremme fodboldspiller Dodge Connolly (George Clooney) gøre alt for at føre sit hold fra værtshusslagsmål til fyldte stadioner.

Men selvom spillerne mister deres sponsor og ligaen er ved at kollapse, overbeviser Dodge universitetsfodboldstjernen Carter Rutherford til at slutte sig til hans hold.

Og Rutherford er en vaskeægte krigshelt som egenhændig fik indtil flere tyske soldater til at overgive sig under Første Verdenskrig. Han har udseendet med sig og er utrolig hurtig på banen.

Det er næsten for godt til at være sandt og Lexie Littleton (Renee Zellweger) sætter for at bevise, at det er det.

Selvom Lexie er grøn i journalistfaget, kender hun en god historie, når hun ser den og hun har en mistanke om, at Carters historie ikke holder vand. Men imens hun graver dybere i historien begynder Dodge og Carter at konkurrere om hendes opmærksomhed uden for banen.

'Leatherheads - et frækt spil', der er en hyldest til de klassiske "screw-ball"-farcer af fx Frank Capra og Howard Hawks, er også instrueret af George Clooney.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Wayne

Clooney har en herlig distance til sig selv og gør det fremragende i selskab med en meget selvstændig Zellweger. Om den tidligste udgave af amerikansk fodbold.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.