Cookie- og Privatlivspolitik

L'attesa

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig, men trist og tung grundstemning. Den indeholder flere knugende scener, hvor man ser hovedfigurer græde og være i sorg. Hertil kommer enkelte lettere uhyggelige scener, hvor man ser et optog med kappeklædte, maskerede personer. Da grundstemningen er rolig, og da fortællingen er langsom og også indeholder varme, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
19.05.2016
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
L'attesa
|

Det italienske drama 'L'attesa' foregår på Sicilien, hvor Anna har lidt et smerteligt tab og tilbringer sine dage alene i en ældre villa, omgivet af det smukke sicilianske landskab.

Pludselig dukker Jeanne op. En ung kvinde, der hævder at være kæreste med Giuseppe, Annas søn. Han inviterede hende til Sicilien for at de kunne tilbringe nogle dages ferie sammen. Men Giuseppe er der ikke. Dagene går, de to kvinder kommer langsomt til at kende hinanden, og sammen venter de på påsken, hvor Giuseppe endelig vil komme hjem...

'L'attesa' er instrueret af Piero Messina, som har lært sit håndværk som assistent for Paolo Sorrentino (Den store skønhed). Filmen deltog i konkurrencen på Venedig Film Festival, hvor den blev belønnet med hele tre priser.

I hovedrollen ses den franske, Oscar-vindende skuespillerinde Juliette Binoche, mens den unge Jeanne spilles af Lou de Laâge fra sidste års Træk vejret.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... en smuk, foruroligende og stemningsmættet ode til sorgens væsen og styrken af en mors kærlighed ..." (Louise Kidde Sauntved)

  • Jyllands-Posten

    "... sorgen, der vandrer rundt i ansigtet på Binoche, er så uhyggeligt dragende, at man ikke kan andet end at nyde den kontemplative film." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Udsøgte kameravinkler og lysindfald på smukke kvinder kan ikke helt kompensere for påklistret religiøs pomp ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tineuser/837115

Fantastisk filmet, lokationer er perfekte, gode skuespillere der formår at beskrive smerte ganske subtilt. En meget anbefalelsesværdig film hvor alt går op i en større enhed og hvor en historie om tab og smerte bliver fortalt så vi alle kan relatere dertil. Se den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.