Klassefesten 3: Dåben

Censur 7
06. Oct 2016
97 min
Nordisk Film
Klassefesten 3: Dåben
Klassefesten 3 - Dåben / Søren Kirkegaard
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Den danske komedie 'Klassefesten 3: Dåben' handler om vennerne Andreas, Niels og Thomas, der hver især har deres at se til.

Specielt Andreas har det hårdt. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne til gengæld og har fået en succesfuld, ny kæreste og en skøn datter. For at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være gudfar.

Den pressede Andreas siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med – og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en date end en singlehøjskole?

'Klassefesten 3: Dåben' er ligesom sine to forgængere en komedie, der går til grænsen - og nogle gange lidt over. På dette punkt minder filmserien om den amerikanske Hangover-trilogi, men har selvfølgelig en genkendelig, dansk stil.

Komedien havde noget at leve op til. De to første film solgte hhv. 505.000 og 596.000 billetter i biograferne. 3eren endte med 539.000 billetter. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: