Kinds of Kindness

Censur 15
04. Jul 2024
164 min
Walt Disney Pictures
Kinds of Kindness
Kinds of Kindness
(© Searchlight Pictures)
Kinds of Kindness plakat
(© Walt Disney Pictures)
3.6 / 6
Brugere (15)
4.5 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Kinds of Kindness' er en triptykon fabel af den yderst originale instruktør Yorgos Lanthimos.

De tre historier følger en mand uden valg, som forsøger at tage kontrol over sit eget liv; en politimand, der er bekymret, fordi hans kone, der var forsvundet til søs, nu er vendt tilbage og virker som en anden person; og en kvinde, der er fast besluttet på at finde en specifik person med en særlig evne, der er skæbnebestemt til at blive en fremragende åndelig leder.

Filmen byder på et stærkt trekløver i front - nemlig Willem Dafoe, Jesse Plemons og ikke mindst Emma Stone, der vandt en Oscar for sin rolle i Yorgos Lanthimos seneste film Poor Things

Udover disse prominente navne finder man også navne som Margaret Qually og Joe Alwyn på rollelisten. Flere af skuespillerne i filmen har flere roller og er derfor gennemgående i de tre forskellige historier.

Emma Stone havde også roller i Yorgos Lanthimos' The Favourite og 'Poor Things', hvor hun spillede sammen med Willem Dafoe.

Jesse Plemons er ny i Lanthimos-land, men er kendt fra bl.a. Killers of the Flower Moon. Plemons vandt prisen for Bedste mandlige skuespiller ved filmfestivalen i Cannes 2024 for sin præstation i denne film. 

Brugernes anmeldelser

3,6

15 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: