Cookie- og Privatlivspolitik

Kolos på lerfødder

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en venlig og let grundstemning, men den indeholder enkelte dramatiske scener. I én scene falder en kvinde pludseligt livsløs om, fordi hun får et astmaanfald, og hendes to sønner forsøger at give hende førstehjælp. I en anden scene ser man en pige, der sidder bøjet ned over en drengs skridt, i færd med at give ham et blowjob, men da de afbrydes kommer hun til at bide ham, og man ser ham efterfølgende gå rundt med blodige underbukser. I en tredje dramatisk og voldsom scene løber en dreng væk hjemmefra, og hans familie finder ham efterfølgende ude i haven, under jorden, hvor han ligger og gisper efter vejret, fordi han har været færd med at begrave sig selv levende. Da filmen også indeholder varme og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
23.11.2017
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hippopotamus
|
Versioner: se alle
2D, Filmperler, 2D Filmperler, Babybio, Seniorbio
|

Komedien 'Kolos på lerfødder' handler om den engang produktive og talentfulde poet, Ted Wallace.

Som årene er gået, har Wallace ladet succesen stige sig til hovedet og skiftet karrieren ud med alkohol. Et spild, der får hans unge guddatter til at sende ham på et rekreativt ophold på Swafford Hall i Norfolk, hvor der efter sigende udrettes mirakler.

Ted får til opgave at afsløre, hvorvidt stedet vitterligt kan ændre en mands skæbne, eller om galskaben i virkeligheden bunder i sektlignende tendenser. 

'Kolos på lerfødder' er baseret på en roman af den engelske komiker, tv-vært og LGBTQ-personlighed Stephen Fry, som også har stået bag filmens manuskript.

Med sin ærkebritiske tone, de landlige omgivelser og den modne, tørre humor minder 'Kolos på lerfødder' om film som som The Trip og 'Peter’s Friends', hvoraf Fry medvirkede i sidstnævnte.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.7
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Roger Allam i hovedrollen forbliver giftig som filmens katalysator, men resten af persongalleriet er for tilfældigt til at fænge og alt for finurligt fremstillet til at interessere." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Har man en svaghed for det engelske sprog foldet ud efter alle kunstens regler, er det bare med at labbe Roger Allam som den svampede retoriker i sig. [...] men derudover har denne filmatsering [...] ikke voldsomt meget kørende for sig." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Der er meget som lykkes i filmen. Den kræver en vis anglofil præference, men så er der meget at hente." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel

Fantastisk underholdning. Kan klart anbefales :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.