Vind biografbilletter hver uge

Knives Out - Var det mord?

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder scener med voldsomme skænderier og opgør, hvor personerne er vrede og aggressive. Den indeholder desuden flere dramatiske scener med overfald, forgiftninger, knivstikkerier og mordforsøg. I en scene ser man fx en forgiftet og dødende kvinde forsøge at fortælle, hvem der har overfaldet hende. I en anden scene bliver en af personerne overfaldet af en person med en kniv. Da scenerne er af kortere varighed og afløses af scener med et lettere indhold, vurderes filmen til kun at virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
05.12.2019
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Knives Out
|
Billetter

Filmen 'Knives Out - Var det mord?' er et moderne mordmysterium, hvor den skyldige skal findes.

Da den rige krimiforfatter Harlan Thrombay dør aftenen efter sin 85-års fødselsdag under mystiske omstændigheder, er hele familien mistænkt!

Det er nu op til den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc at kortlægge begivenhederne. Hans opklaringsarbejde bringer dog alle familiens skeletter ud af skabet.

'Knives Out - Var det mord?' opdaterer på humoristisk og underholdende vis Agatha Christies mordhistorier med en veloplagt Daniel Craig som den Hercule Poirot-inspirerede detektiv.

Instruktøren bag filmen er Rian Johnson, der i 2017 stod bag den ottende film i Skywalker-sagaen Star Wars: The Last Jedi. Udover James Bond-skuespilleren Craig består den stærke rollebesætning af både erfarne og unge stjerner som fx Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Chris Evens og Ana de Armas. (Copyright: kino.dk)

Skal du se Knives Out - Var det mord??
(75 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.