Cookie- og Privatlivspolitik

Kinky Boots – The Musical (engelske undertekster)

|
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kinky Boots – The Musical
|

Kinky Boots The Musical, optaget live i Adelphi Theatre i hjertet af Londons West End, spankulerer op på det store lærred! Musicalen, som har sange af Grammy og Tony-prisvindende pop ikon, Cindy Lauper, libretto af den legendariske Broadway-dramatiker, Harvey Fierstein (La Cage Aux Folles), og instruktion og koreografi af Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray), er baseret på filmen skrevet af Geoff Deane og Tim Firth.

Dette varmhjertede hit, som er inspireret af virkelige begivenheder, fortæller historien om to mennesker uden noget til fælles - eller det tror de i hvert fald. Charlie (Killian Donnelly) er en fabriksejer, som kæmper for at redde familieforetagendet, og Lola (Matt Henry) er en fabelagtig entertainer med en vildt spændende ide. Med en smule medfølelse og en masse forståelse lærer dette umage par at omfavne deres forskeligheder og skabe en serie robuste stiletter, som verden ikke har kendt mage! 

Men til sidst viser det sig, at deres mest sensationelle bedrift er deres venskab. Dette stykke musikteater, som ikke er til at komme uden om, hylder den opløftende historie om britisk vovemod, der forvandler sig til et højhælet hit, og tager dig med fra fabriksgulvet i Northampton til de glamourøse catwalks i Milano!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.