Cookie- og Privatlivspolitik

Kidd Life

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.11.2012
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |

Dokumentarfilmen 'Kidd Life' følger Kidd, som ikke var mange måneder om at gå fra anonymitet til landskendt rapper med fjollede tekster og skæv attitude.

I starten af 2012 dukkede han så pludseligt op hos Clement Kjersgaard og afslørede, at det hele var en joke - et sarkastisk angreb på den etablerede musikbranche.

Andreas Johnsen har fulgt projektet fra dag 1, da 'Kysset med Jamel' blot havde ni hits på YouTube. Med sit håndholdte kamera fanger han både op-, ned- og byturene.

Undervejs oplever man forvandlingen i Nicholas' blik, mens tømmermændene fra halvandets år druk og fester skyller ind over ham: Brændte broer, joints i hobetal, måneder som hjemløs og groupies i sengen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
4.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesperuser/367142

Hvem er han ? :)

Liv

KOM TIL JYLLAND!
Jeg er fuldstændig ligeglad med om den er filmet med håndholdt camera eller ej, DEN FILM MÅ SES! Jeg er sååå meget nød til at se den! LOVE KIDD <3

Emma Sophie Gamby Stenhouse

Jeg elsker idéen bag, ja jeg vil faktisk kalde det fænomenet, KIDD. Denne så kontroversielle karakterer der trådte frem i lyset af dansk musik. Han tolkede det at komponere musik på en så simpel og uprofessionel måde, og på trods af det blev han en sensation. KIDD blev spillet overalt - til alle fester og arrangementer. Jeg finder det ekstremt interessant at Nicholas Westwood Kidd' anonymitet blev vendt på vrangen, da sange som "Kysset med Jamel" der var skrevet på 10 minutter kunne få så meget opmærksomhed så hurtigt.

Jeg har desværre ikke set en, fordi der ikke rigtigt er nogle af mine venner der finder den seriøst eller interessant. Jeg kan sagtens se det fra deres og I andre anmelderes mere skeptiske side, da mange ser det som en joke. Jeg bliver nemt draget af, på en måde, ucharmerende og helt alternative typer som KIDD f.eks., fordi de er så anderledes og cool på en hel unik måde.

Jeg vil enormt gerne se filmen, om så den er lavet med håndholdt kamera og er baseret på en joke.

I like!

Good day til alle jer skønne anmeldere

Maria

Altså den kunne da være meget sådan sjov, spændende eller underlig at se, men jeg synes da det er voldsomt der ligefremt er blevet lavet en film om ham, men altså jeg kan da godt lide ham så den må da ses

Josriuser/915110

Hahahahahahaa årets joke!

Vanessa

Det mener de ikke?

Laura

ELSKER KIDD;

Lau

Man er godt undeholdt hele vejen igennem og den giver et godt indblik i hans op og nedtur.

Holm8900user/109487

Undskyld mig men hvem fanden vil betale for at tage i biografen for at se en film om kidd?

salah

Helt ærlig hvem er han siden at vi skal kalde ham populære . altså min lille bror på 10 kan skriv bedre sang end ham og rap bedre end ham. helt ærlig støt ikke denne film da den er så ringe . i ville fortryde i har betalt penge til ham !!!!!!!!!!! den får -0 stjerne hvis den overhovdet findes !!!!!!!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.