Cookie- og Privatlivspolitik

Kevin Lewis' The Kid

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.11.2010
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Kid
|
’The Kid’ er et engelsk drama, der bygger på Kevin Lewis' rystende selvbiografi om sin opvækst præget af mishandling og omsorgssvigt.

Kevin Lewis voksede op i 70'erne og 80'erne i et af Londons fattigste og mest nedslidte kvarterer i en dysfunktionel familie, hvor mishandling var en daglig forseelse, og drengen ofte måtte gå sulten i seng.

I skolen bliver han mobbet, men får hverken hjælp af skolen eller de sociale myndigheder, der først skrider til handling, da det næsten er for sent.

Kevin bliver herefter kastebold mellem forskellige plejefamilier og hans egen, der mod hans vilje forsøger at få ham hjem igen. Som ung mand forsøger han at kæmpe sig fri af sin sociale belastning og sin barndom og bliver kendt som "The Kid".

Kevin Lewis' selvbiografi udkom i 2003, da Lewis var 33 år, og blev en international bestseller med mange lovprisninger.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Med uprætentiøse præstationer lader de historien få sin fylde, så den pirker til medlidenhed og tårekanaler og gør 'The Kid' til et stykke både grumt og gribende socialrealisme i bedste britiske tradition." (Ann Lind Andersen) ()

  • Jyllands-Posten

    "Den desværre sande historie om Kevin Lewis hører til blandt de bitreste fortællinger om misbrugt barndom... instruktøren får det optimale ud af Rupert Friend i titelrollen... " (Katrine Sommer Boysen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel

De tre skuespillere, der spiller hovedrollen som Kevin Lewis, gør det eminent. Det gør heller ikke oplevelsen dårligere at se filmen i den hyggelige (og meget billige) Gloria Bio.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.