Cookie- og Privatlivspolitik

Kærlighed og andre katastrofer

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder imidlertid en række voldsomme scener med skænderier, håndgemæng, ulykker og en dramatisk akut-fødsel. Hertil kommer en relativ lang sexscene, der viser en række explicitte samlejestillinger. Under hensyntagen til de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år, gives filmen således 15-års grænse.

Se mere på medierådet.dk
01.09.2016
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kærlighed og andre katastrofer
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

I 'Kærlighed og andre katastrofer' er Rosa en succesrig psykolog. Hun er også en kontrolfreak og lever i en kernefamilie med den evige drengerøv Frederik, hendes diametrale modsætning.

Men noget er helt galt midt i den tilsyneladende idyl. Frederik har nemlig gjort en anden kvinde gravid, og inden længe har Rosa fået sin mands elskerinde som patient. På tragikomisk vis tvinges de nu begge til at se sig selv, og hinanden, i øjnene for at kunne besvare spørgsmålet: Har vi overhovedet en fremtid sammen?

'Kærlighed og andre katastrofer' er et dansk komediedrama om parforholdets mange udfordringer. På rollelisten ses bl.a. Christine Albeck BørgeLars Ranthe og Ellen Hillingsø.

Filmen er instrueret af skuespilleren Sofie Stougaard, der debuterer som spillefilmsinstruktør.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (106 votes)
4.1
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Kærlighed og andre katastrofer' er skuespillernes film, men den er samtidig præget af en del sælsomme beslutninger, der gør, at helheden ikke altid fungere." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Der er flere sjove scener, men det er som om, filmen nogle gange har problemer med at komme fra a til b." (Birgitte Lorentzen)

 • Jyllands-Posten

  "Historien er ganske fingerfærdigt flikket sammen, som danske film er for tiden, men uden evne – held? – til for alvor at skabe liv og dybde i personerne, som skuespillerne ellers gør meget for ..." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Der gemmer sig en lille bid af alle danske romantiske komedier produceret siden 90'erne i Sofie Stougaards parforholdsforviklingskomedie ..." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan Engel

Dejlig film. Man havde det bare godt i biografen hele filmen igennem. Sublimt manuskript, mange mindeværdige scener og vellykkede replikker. Fint skuespil.

Ser frem til at se næste opus fra samme team.

Quilstor

Filmen starter og slutter, uden at gøre op med noget. Spild af tid med undtagelse af nogle grin hist og her

Katharina

Filmen mangler en dybde det ender lidt overfladisk og søgt til tider i handling. Jeg gik ud af biografen med en følelse af filmen var kedelig.

René Munch Nielsen

Er man til lidt sort humor og trekants drama er filmen helt noget for én. Jeg må indrømme at jeg sad en del af filmen og følte træthed. Filmen havde mig ved noget sort humor man da den forsvandt var den lidt kedelig. De 3 stjerner er for den sorte humor, den anden er for den unge pige som spillede godt og så den sidste stjerne er for Ellen Hillingsø som jeg var heldig at møde forleden i Odense. Kanon kvinde.

Jonna

Dygtigt spillet men til tider lidt langtrukkent

Tine

Fornyende, frisk dansk film. Herligt befriende med nye ansigter, anderledes, flot fotografering og fed musik!

Benedikteuser/84349

Fantastiske skuespillere, god humor men med dybde - den kan kun anbefales!

jesperuser/365327

Underholdende film med mange lag og filmreferencer

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.